Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: benim cüzdan da kalın işin garibi..dfs ipod eşşek kadar zaten o olmazsa olmazım. anahtarlık hayvan kadar.. şöyle bişi kullansam çok mu gay olur? http://images.gittigidiyor.com/3751/Erkek-El-Canta-Portfoy-Canta-Aka-Deri-Canta__37512252_0.jpg emekli albay işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kucuk boy deri canta cok dandirik duruyor soyleyim de elde felan tasiyorlar hele bıyık altindan guluyorum kıs kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 50 yaşına kadar çanta taşımayı planlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 küçük boy çanta mı? abiler detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Cüzdanı eskiden montun cebine koyardım birgün otobüs hareket amirliğinden aradılar cüzdanınız bulundu diye, baktım cebimde hakkaten cüzdan düşmüş otobüsde. O gün bugündür mont cebine koymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cebimdekiler, saymak istiyorum cüzdan, içinde 2 anahtar (teki ev teki depo) rfid kapı şeysi, kimlik, vectavir, para, atm kartı ve kuduz aşı kartım var. bulabildiim en ufak ve ucuz telefon hesap makinası, iki kalem, silgi, el feneri ve montun ışıklarının kutusu var fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hahah helal.. ama şunu her zaman giyemiyorsun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi mont neden ışıklı asşdfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sag cep telefon Sol got cebi cuzdan Sag got cebinin ordaki kemer hedesine de anahtari asip sag got cebine sokuyorum belli olmuyo dusup kaybolmuyo da rahat oluyo Monta da sigara cakmak Yazin cuzdan sol on cebe geliyo sigara sol got cebine. Otururken sikinti oluyo paket eziliyo yapicak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Chemical said: cebimdekiler, saymak istiyorum cüzdan, içinde 2 anahtar (teki ev teki depo) rfid kapı şeysi, kimlik, vectavir, para, atm kartı ve kuduz aşı kartım var. bulabildiim en ufak ve ucuz telefon hesap makinası, iki kalem, silgi, el feneri ve montun ışıklarının kutusu var fsdf ışık? karanlıkta dikka.. daha iyi görmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oha adam cepci çıktı millettin saklama tekniklerini öğrenip yola çıkacak :D cüzdan, sağ ön pantalon cep sigara, e-sigaram var cebimde kalem gibi :D telefon, pantalon sağ ön cep ipod(müzik çalar vs), kullanmam anahtarlar, pantalon sol ön cep 2.telefon(tercihen), kullanmam ve bilimum eklemek istediğiniz,kız arkadaş yan cep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tamam. birazdan seni takibe alıp indirip, üzerindekilere alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 niye hayvan miktarda anahtar taşıyosunuz anlamıyorum ben. en lüzumsuz yük anahtar evden çıkarken o gün kullanılacak anahtarlara göre alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar