Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lunanis (Huntress grubu)

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar, yakinda aciliyo oyun
O zamana kadar kafamda olan bi fikri acikliyim ve boole oynamak isteyenleri bi grup altinda topliyim istedim

Simdi grup basit olarak sudur: Hunterlardan olusturan (eger yapabilirsem NE Huntress (yani disi karakterler) den olusan, az insan olursa hunter da olabilecegi, ya da illa NE Olunmasi gerekmedigi bi gup kurmak istiyorum)

Hunter class inin ozelliklerine bakilirsa hunter's mark gibi abilityler sayesinde takim halinde dolasanlar cok daha iyi oynayabiliyor. O yuzden bir Huntress takimi kurma karari aldim.

Kisaca ozeti soole adim adim:

-RP agirlikli olucaz, ama bu demek degil ki surekli oturup konusucaz birbirimize hiakye anlaticaz, hep beraber dolasicaz, questleri beraber ypaicaz belirli bir leveldan sonra, beraber calisicaz beraber avlanicaz falan.

-Lunanis (latince Luna ve onis kelimeleri yani ay ve avci) adi altinda bir mercenary grubu olucaz, para karsiligi dier oyuncular icin bisiler yapicaz (olmadi sadece beraber dolasmakla yetiniriz hehe)

-Adam sayisina gore kurallari degistirebiliriz, maksat eglenmek.

Yeterince kisi toplarsam burdan beraber oturup bi site acip official guild bile olabiliriz.

Tek bi sorun var, oyun insallah laptopumda calisir :P yoksa desktopumu upgrade etmek zorunda kalacam paraya kiyip ama istemiyom oole bisi :)

Bu arada siteyi yakin bi zamanda yenilemeye calisicaz hazir islerim bitmis isim yok artik ayip oldu herkese[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

radeon 9600 mobility var bende 64 mb, çok güzel çalışıyor, ufak tefek şeyleri kısarak da en ufak takılma olmadan oynatıyor şu anda yalnız arada bir oyundan atılıyorum hata vererek, tamamen benden kaynaklandığını sanmıyorum bunun, gurubumdaki başka insalara da çok oluyodu çünkü

belki biraz fikir vermiştir laptopta çalışıp çalışmayacağı konusunda, ayarları baya bir kısarak daha düşük sınıf bir ekran kartıyla da oynanabilir sanırım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Güzeel güzeel, Ashenvale ın güneyine de bekleriz ;)

Stresste edindiğim Hunter tecrübelerimi paylaşayım sizinle, grubunuzun gelişmesinde yardımcı olur. Öncelikle sadece Hunteresslerden kurulu olmasın, sadece hunterlar grubu 15. lvl a kadar ve belki biraz daha fazla başka kimseye ihtiyaç duymadan ilerleyebilirsiniz ama sonrasında tanka ve healera ihtiyaç duyacaksınız. Druid(ess) hem bu ikisini de olabilmesi hem de ne lerin druid olabilmesiyle iyi bir tercih gibi görünüyor. Zaten doğa, orman çiçek böcek mottonuza da uyuyorlar.

Mercenary olayı sakat biraz :) Quest itemlar paylaşılabiliniyor olsaydı belki, ama herkesin quest itemlarını kendisinin bulması gerekiyor. Ayrıca raidlere giderken kimsenin size para teklif edeceğini sanmıyorum. Yani oyunda böyle bişeye imkan sağlayan bir yapı göremedim.

RP olayına gelince, Ultima Shardlarındaki lordum leydimleri aratan bir ortam olabilir oyunda, biraz da serverınza göre değişiyor. Yani umutlanmayın pek :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

en mantıklısı amazon clanı kurup her class a açık olmak ama female zorunluluğu getirmek, hem populer hemde her sınıfa sahip olursunuz. =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

RP zaten kendin olmak degil karakterin olmaktir
female karaktersek oyunu oynadigimiz surece biri bizim karakterimizle konustugu surece o karakter gibi davranacaz

yani female char oynatan bi adam degil, female char olucaz
RP budur zaten karakterin olmak[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

female char yonetmek gercekten cok zor ama , arkadasin sorularini anlayabiliyorum. bir sure sonra oyunda female char arkasindaki female durumuna dusuyorsunuz. everquestde bu tecrubeyi yasadim ve hic hosuma gitmedi .

bir karakterin yerine gecip onu canlandirmak baska cinsiyeti farkli bir karakteri basari ile canlandirip yuzune gozune bulastirmamak baska , ayrica oynayanlarin cogunun sex konusunda ac oldugunu dusunurseniz female karakter rp sinin ne kadar zorlu olacagi su goturmez bir gercektir.

kendimce disi veya erkek karakter rp lerinin arkasindaki kisilerin ayni cinsten olmasinin cok daha basarili ve sorunsuz olacagini dusunuyorum. arkasinda erkek olan disi karakter rp si bana "ay miraba siker nagbeeer" diyen tipleri cagristiriyor.[signature][hline]www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında benim demek istediğimde o RP karakterin olmaksa eger bu RP bi yerden sonra cıvıklaşır bence yani bi erkek ne kadar female bi karakter olabilirki. Bu arada female karakter yapmanın artısı nedir umarım yanılıyorumdur fakat bana millet female karakterlere daha yardımsever davrandıgı için female karakter açılıyomuş gibi geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla Powerplay yapmissiniz veya yapilan yerde durmussunuz siz
bilmyiorsunuz o yuzden

NightElf lere female lik yakisiyo, cunku ince yapiya sahipler, ve amazon turu bir sey yaratmak istiyorum ben

ayrica tum dunya abaza degil bunu da unutmayin[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu mantıkla orc, tauren ya da night elf de olamazsınız siz

çünkü düşünsenize orclar kadar pis olacaksınız, oyuna o karakterle başladığınız andan itibaren insanlara "wöargghhh, gnah gnah" falan diyeceksiniz evde :)

bunları da yapamayacağınıza göre orc da olamazsınız, gerçekteki kişiliğinizle hiç örtüşmediği için (tabi bazılarının örtüşüyo olabilir no offense :pp)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

rose ben konunun cinsellik tarafindayim , diger turlu tabiki her irki oynamak zorundasiniz, tiyatroda basari ile disi karakter rolune burunen bir suru erkek sanatci var , ancak orada goruyorsunuz ve biliyorsunuz ardinda yatan gercegi, sanal alemde gormediginiz bilmediginiz birinin disi bir karakter rp sine burunup cani sikkin bir anda drank diye birden gercek cinsiyetine burunup olayi berbat etmesinin kolay oldugunu belirtmeye calisiyorum, ayrica bilinmeyen bir cinsiyetin sadece anne , es , kiz arkadas gozlemleri veya kitaptan okunanlar ile basarili bir sekilde canlandirilamayacagini savunuyorum.

basarilmazmi basarilir ancak yukardaki arkadasin bunu anlayamamasi veya rp ye ters bulmasi karsisinda diger arkadasin yazdiklari sonucunda bende bu fikrimi yazdim sonucta isteyen istedigi seyin rp sine burunur onlarin bilecegi is.[signature][hline]www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

frp yi bilmeyipte düşman olanlar bu tip tanıtımlardan oluyorlar sanırım, "ben female char gibi davrancam" yanlış bir benzetme bence "female karakteri oyun içinde canladırıcam" daha doğru aslında fark yok sanıyor ikisi arasında çoğu kişi ama çok fark var.

ayrıca female char açmak hem RP açısından zevkli çünkü bir erkek psikolojisine sahip biri olarak kadınsal düşüncelere sahip bir karakter canlandıracaksınız oyunda, ikinci güzel yanı ise female charlar genelde oyun içinde kollanır ve diğer male karakter canlandıranlarıda kışkırtır.

Ben genelde female char açarım MMORPG lerde ve item, grup sorunu asla yaşamam yardım istedimmide hemen alırım.

Buna bazıları adam kullanmak der ama gerçek hayatta kız arkadaşlarına, eşlerine, nişanlılarına bir öpücük için hatta bir buluşma için neler neler alan kişiler tanıyorum ve bu da male charların bir tür RP si oluyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...