revanlord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya beyler bana sw.g de yardım edin pls !!! chimaera'da olan bi turk vatandaş cevap versin pls teşekkürler ! Revan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 en yuksek teklifi verene bakin. adam her yerde yahu. agent smith gibi kendini kopyaliyor bence. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=187&item=8144787756&rd=1[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Herif - kasıyo lan helal olsun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Acan Smith walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 walla ben werecem acc umu buna sızde kurtulun oda kurtulsun artık :)yazdım zaten ozelden mesaj gelsin istesin munasip bi şekilde :p[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cemlord123 merhaba ben jedi charımı takas etmek istiyorum ama bi vatandaş bulamadım benimle sw:galaxies account unu takas edermisin ???? cevabını bekliyorum . Not: sw char ını benim jedi charla takas edermisin ? cevabını bekliyorum al buda tazeciik sıcacııııkkkk :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ahah gelen cevaba bakin: Cem_Jedi, 19 Kasım 2004 20:29 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- slm account ver ozaman ok ? bekliyorum account name ini ve password ünü özel mesajdan gönder bana teşekkürler bekle geliorrrr....... :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sevgili Cemlord gel bak oku ne diyecem; DE GET!!! Senin ne tip bir sadist olduğunu bilmiyoruz fakat kimse yemiyor yemez bu numaraları ardı ardına yüz tane nick alıp milleti yemeye kalkma!!! Eğer gerçekten takas isteyecek kadar safsan ya gene de get sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Redeagle, 18 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki: seviyesiz bir herif bu ya. Bassın gitsin enayi yok buralarda. Bu arada beyler iki aydır oyundayım birinizi göremedim. Herif ? 10 yaşında biri bu muhtemelen[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar