criminalminds2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 arkadaslar kisa sure icinde cozmem gereken sorun, hollanda icin vizeye basvurdum. hostel ya da otel rezervasyonu kabul etmiyorlar. genellikle de hostel arama sitelerinde de on odeme yok. internet uzerinden direkt olarak tum odemesini yaptigim, oda kiralayabilecegim bir site ya da yol onerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben hostels.com kullanmıştım ön rezervasyon ücreti ödeyerek (%10 du sanırım) fakat tam ücret ödenebiliyor mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Öyle saçma şey mi olur ahah, bütün parayı yatırcan sonra vermeyecekler vizeyi gitti 200 euro. Kabul etmedikleri kısım tam olarak ne? Onu iyice öğren bence. Hostel belki black liste alınmış falan olabilir ya da götürdüğün evrağa güvenmemişlerdir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 criminalminds2 said: arkadaslar kisa sure icinde cozmem gereken sorun, hollanda icin vizeye basvurdum. hostel ya da otel rezervasyonu kabul etmiyorlar. genellikle de hostel arama sitelerinde de on odeme yok. internet uzerinden direkt olarak tum odemesini yaptigim, oda kiralayabilecegim bir site ya da yol onerebilir misiniz? yok öyle bişey. kabul ediyolar. oda ve ev için airbnb.com kullanabilirsin; ama gerek yok. 2 kere gittim hollandaya öyle bi olay yok. yemişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 booking.com var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 booking.com dan rezervasyon yap. sonra o otelden vize işlemleri için kalacağına dair teminat iste. bazı oteller bunu kabul ederken bazıları tam parayı yolla öyle yaparız der. bunu deneyip bulmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 teminat da böyle bi sayfa yazı otelde kalacağına dair işte, onu gormek istiyo işte konsolosluk. onu gördükten sonra da vize vermemek gibi bi olaya ben deha rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar