Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Adam İnsansa Ben İnsan Değilim

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Abi yok ben bu insanlığın geldiği noktadan sıkıldım. Hürriyeti tavaf ederken şu haberi gördüm çıldırmamak elde değil. Dexter olur insan, hakikaten bu insanların yaşam hakkının elinden alınması gerekiyor ya.

Beş yaşındaki kızına tecavüz edip öldüresiye dövmekle suçlanan bir başka Suudi din adamının birkaç ay hapse ve 50.000 dolar “kan parası” ödemeye mahkum edilmesi ise ülkede tepkilere neden oldu.

Feyhan Hamdi isimli din adamının cezasının ölen çocuk kız olduğu için yarıya indirildiği de belirtildi.

İslamcı Suudi televizyonlarının tanınmış isimlerinden olan Hamdi, kızı Lama’yı kablolar ve bastonla dövdüğünü itiraf etmişti.

Hamdi’nin kızının bakire olmadığından şüphelendiği ve çocuğu zorla muayene ettirdiği de belirtilmişti.

Lama, Aralık 2011’de kafatası, kaburga kemikleri ve bir kolu kırılmış, vücudunun çeşitli yerleri yara ve yanıklarla kaplı halde hastaneye getirilmişti. Hastane görevlisi kızın bel kemiğinin kırıldığını ve “her şekilde” tecavüze uğradığını söylemişti.

Verilen cezayı fln geçtim. Bir insan nasıl kendi öz kızını kabloyla, bastonla dövüp. Bel kemiğini kırana kadar her türlü tecavüze zorlayabilir. Kızın yaşı 5 (beş).

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

öle değil. hepsini bütün islamerları toplayınca, ortalamasını alınca, bu adam çıkıyo işte..

kuran ve mezhep imamlarının görüşüne göre,bu adamın cezası 1 değil,3-4 tanesi uygulanarak sonuçta idam,peki orada verilen kararı nereye koyacaksınız? 5 yaşında savunmasız bir yavruya bunu yapan hayvandır diyemeyeceğim,çünkü hayvan bile yavrusuna şefkatle yaklaşır.kurani tabire göre hayvan dan daha aşağı bu mahluk
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

kuranda nerde yazıyor cezasının idam olduğu panpa alıntılasana, atlamışım ben herhalde

sana vereceğim cevabı yazarken,klavye de dokunduğum tuşların,çitori diye ses çıkarır ya,işte o hafifden kulağı rahatsız eder,ona yazık myshkin,başkası yazsa cevap veririm de,sana vereceğim cevaba yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Myshkin said:

kuranda nerde yazıyor cezasının idam olduğu panpa alıntılasana, atlamışım ben herhalde

sana vereceğim cevabı yazarken,klavye de dokunduğum tuşların,çitori diye ses çıkarır ya,işte o hafifden kulağı rahatsız eder,ona yazık myshkin,başkası yazsa cevap veririm de,sana vereceğim cevaba yazık

önceki 4 ayrı hesabından bin kere cevap yazmıştın bana, şimdi mi kötü oldum? Yoksa kuranda olmayan şeyleri kafandan sallayınca kimse fark etmez mi sanmıştın (:D
Sosyal ağlarda paylaş

benim kim olduğumu,forum da bir kaç arkadaş çok iyi biliyor,söylersem facebook,msn dahil hepsi onlar da var,onlarla da görüşüyoruz,bazılarınız için kılımı kıpırdatmaya değmez ya,belirtmiş olayım da:D

bir dahakine bende amerika da 5 yaşında ki kızı 20 sene boyunca evine kapatıp tecavüz eden hıristiyanların konusunu açacağım,zaten her gün haberleri düşüyor gazetelere asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

kurani tabire göre hayvan dan daha aşağı bu mahluk

hayvan aşağılık mı anlamadım? aşağılık değilse zaten dediğinin çok bir manası yok aşağılıksa neden aşağılık.

2000 senedir şu olanlara bakıp ortalamada insan mı daha aşağılık kendi halinde yaşayan diğer hayvanlar mı desen cevap bariz insan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...