DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Hakikaten Rıdvan geçen hafta demişti biz bu sene hiç Fener skoru nasıl tutar diye konuşamıyacaz heralde hep maçı nasıl çeviriri konuşuyoruz diye adam eski maç yorumlarından birini verse aynen akar gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kimsenin ağladığı yok arkadaşlar. maç izliyoruz şurda... direkt fbye yönelik laf da etmiyoruz. hakem batırdı maçı ona söyleniyoruz. penaltı da %100 değil bence ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yine muhteşem oynuyoruz ya. her zaman ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yalnız sivas bu tempoya dayanamaz. 2. yarı dökülürler.. ama güzel maç oluyor.. fenerbahçe ortasaha ile ileri ucu bağlayamazsa gol bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bu arada ben ilk yarı sivas 2. yarı fener oynamıştım hep böyle oluyor sivas fb maçları son zamanlarda =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 handikapli FB oynadım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sen biraz fazla uçmuşsun da belli olmaz tabi :) Ne bileyim çok bariz değil mi ya ilk yarı FB'nin rakibine oynamak artık? Oha Rıdvan bile isyan etti hakeme Sivas'ı harcıyor yazıktır diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 2. yarı kazanırız maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yediğimiz golde komediymiş. volkan'da kuyt'ta son haftalarda çok kötü. teknik direktör dediğin gerektiği zaman kaptanıda keser, takımın en tecrübeli oyuncusunuda ama nerdeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 stoch u keser o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yine Galatasaray'ın puan kaybı, yine Kadıköy, yine gerideyiz. Beyinsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DeathLord said: Bu arada ben ilk yarı sivas 2. yarı fener oynamıştım hep böyle oluyor sivas fb maçları son zamanlarda =))bu sezon ilk defa gol attılar, usturuplu at bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bi de penaltı neden kuyt yani, başka atacak adam mı yok, böyle mi gerzek yönetilir bir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Cons said: zayt hahaha şunu kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Demek ki iyi atıyor adam takımın penaltıcısı yapmışlar , orda karar verilmemiştir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 fizban said: DeathLord said: Bu arada ben ilk yarı sivas 2. yarı fener oynamıştım hep böyle oluyor sivas fb maçları son zamanlarda =))bu sezon ilk defa gol attılar, usturuplu at bari. Geçen sezon sivas maçınız ne oldu İstanbul'da? Kadıköy maçlarından bahsediyordum orda ki dediğim gibi Fener son haftalarda hep devreyi geride kapatıyor çevirirse çeviriyor çeviremezse puan kaybı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 totemleri hazırlayın beyler 2. yarı başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Fener çevirir her türlü ya, 4-5 atar bırakırlar Webo'nun 8 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 5-1 fb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yurt dışından teknik direktör, futbolcu geliyor, hakem de gelsin. Bu Cüneyt Çakır Türkiye'de farklı, yurt dışında farklı. Geçen seneki Galatasaray maçını da çığrından çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 o değil de fener 2. yarıya tek kale başladı, rahat bulur 2 golü veya daha fazlasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Eneramo iyi alışmış görünce vuruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ya bu bekir cidden akraba evliligi galba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bekir Dany'den iyi diyen vardı dimi forumda :D Nijerya turu da geçti iyi iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar