Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 20. Hafta | Fenerbahçe - Sivasspor | 03.02.2013 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakikaten Rıdvan geçen hafta demişti biz bu sene hiç Fener skoru nasıl tutar diye konuşamıyacaz heralde hep maçı nasıl çeviriri konuşuyoruz diye adam eski maç yorumlarından birini verse aynen akar gider :D
Mesaj tarihi:
kimsenin ağladığı yok arkadaşlar. maç izliyoruz şurda... direkt fbye yönelik laf da etmiyoruz. hakem batırdı maçı ona söyleniyoruz. penaltı da %100 değil bence ayrıca.
Mesaj tarihi:
Sen biraz fazla uçmuşsun da belli olmaz tabi :) Ne bileyim çok bariz değil mi ya ilk yarı FB'nin rakibine oynamak artık?

Oha Rıdvan bile isyan etti hakeme Sivas'ı harcıyor yazıktır diye lol.
Mesaj tarihi:
yediğimiz golde komediymiş. volkan'da kuyt'ta son haftalarda çok kötü. teknik direktör dediğin gerektiği zaman kaptanıda keser, takımın en tecrübeli oyuncusunuda ama nerdeeeee
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Bu arada ben ilk yarı sivas 2. yarı fener oynamıştım hep böyle oluyor sivas fb maçları son zamanlarda =))
bu sezon ilk defa gol attılar, usturuplu at bari.
Mesaj tarihi:
fizban said:

DeathLord said:

Bu arada ben ilk yarı sivas 2. yarı fener oynamıştım hep böyle oluyor sivas fb maçları son zamanlarda =))
bu sezon ilk defa gol attılar, usturuplu at bari.

Geçen sezon sivas maçınız ne oldu İstanbul'da? Kadıköy maçlarından bahsediyordum orda ki dediğim gibi Fener son haftalarda hep devreyi geride kapatıyor çevirirse çeviriyor çeviremezse puan kaybı oluyor.
Mesaj tarihi:
Yurt dışından teknik direktör, futbolcu geliyor, hakem de gelsin. Bu Cüneyt Çakır Türkiye'de farklı, yurt dışında farklı. Geçen seneki Galatasaray maçını da çığrından çıkarmıştı.
  • Yeni Oluştur...