escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fistan said: Ya ben deliricem arkadas bu acinacak halinize Gokyuzu kirmizi ya la diye sasiran var sene 2013 hic bisey gormemis izlememis arastirmamis 4 tane fotograf bakmamis hayatinda Cahilsiniz ne diyosun fistan? ne alakası var cahillikle.. fotoğrafın ayarlarıyla oynandığını sonradan anladım bende. izlememeiş görmememiş araştırmamış dediğin şeyler türkiyede olması imkansız olaylar gökyüzü olayları ilginçlikleri vs.. böyle bişi gördüm mümkünmü diye sordum sadece. hem 2 makara yapılır vs diye koydum bi yandan da kasma bu kadar, yap makaranı geç. yapamıyorsan da şunu yapma
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bir ara hatırlatın bütün forumu topluca Tayland'a masaja götüreyim.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 o pahalı olur onun yerine taylanddan birini getirsen sırayla forumdakilere gitse?
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yok yok, dışarı çıksınlar az hava alsınlar ayakları açılsın biraz.
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 harbi ya yarın çıkıyım dışarı. gidiyim dorockta handbang falan yapıyım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Admin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 filmini bile yaptilar bunun twilight gunes battiktan sonra karanlik olana kadar gecen sure arasian alacakaranlik deniyor yani twilight. gunes cok dusuk aci ile vurunca kisa dalga boylu olan mavi ve yesil renkler ulasmiyor yeryuzune. hali ile de kizil tonlar tek basina gozukunce gokyuzu bu rengi aliyor gun batimi sonrasi. neyse daha detayli aciklamasi yaziyor zaten heryerde. :) ben bu kadar biliyorum.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya bıraksana hacım Allah'ın (c.c) Hikmeti işte.
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 eyvalla allah (c.c) razı olsun. emeğine yüreğine sağlık
Öne çıkan mesajlar