Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Büyük kapsamlı bir proje için sphere server 0.55i için scripter arıyoruz.. Tek istedigimiz "geniş düşünme kapasitesine" sahip olmasıdır.. mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 özelden gel konusalım ama Nebula istiyosunuz dimi ?? Ve Kalıcı bir server mı cart curt konusulur onlar...[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bi kere adam akkılı bi scripter 0.55i kullanmaz revision varken onu kullanır. İkincisi sen server sitesini yada bir takım bilgiler vercen ki adam nerede görev yapacağını bilsin. @Chimera Nebula? dimi derken neyi kastettin? :) Son olarak da düşün düşün boktur işin diye bi laf vardır.düşünmek başarmanın yarısı olsada diğer yarısı(uygulama) olmadan hiç bir iş başarılmaz. Edit: Bundan sonrası; gametr güzel bi site büyük ihtimalle onun uo sunucusunu açacaksınız.Scripter'ler sharda en fazla emek harcayan insanlardır.Sen emeklerine karşın iyi bir bağlantı iyi br host sunabilcek misin? [signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. [Bu mesaj Ardhath tarafından 17 Kasım 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 revisionu kullanmak icin bi kac onemli sebep solermisin bence 55i gayet guzel ama revision daha iyi olabilir belki bilmiyorum pek farkli gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 [spo1=revision] 01-12-2003, Kell - Added @EquipTest and @ItemEquipTest (return 1 cancels equiping). - Changed @SkillItemMake so that "return 1" only deletes the item if it's container hasn't been set. - Fixed bug with skills apparently not finishing (also fixes cartography). - Fixed summoning bug (Linux only). This has to do with doing propper memory initialization prior to using points. - Removed all specific handling for SERV.xxx(y).zzz and made it generic. You can now use either syntax: SERV.xxx(y).zzz or SERV.xxx.y.zzz. - Changed default release options for speed optimization. 02-12-2003, Kell - Fixed REAPAMOUNT / AMOUNT. It can now take multi-point values in a format similar to ADVANCE for skills. - Added SPEECHSELF= to sphere.ini, to allow setting the name of the speech trigger that should be called to intercept player speech. Suggested: SPEECHSELF=spk_player "return 1" in said trigger stops the player from actually talking. - Removed hard coded "home home home" - one can just use the default spk_player speech if that feature is desired (but mostly it's not) - Added SPEECHPET= to sphere.ini, to allow setting the name of the speech trigger that is called when a pet listens to its master. "return 1" in said trigger stops the pet from listenning. ---- SphereServer R3.12 ------------------------------------------------------------------------- 09-12-2003 - Added TAGs to CHARDEF/ITEMDEF sections. If a TAG does exists at an instance it overrides the def value. 10-12-2003, Kell - Added OptionFlags to sphere.ini, to set multiple options. These will be named OF_ - Added OF_Magic_IgnoreAR = 0001, so that AR doesn't count to stop damage spells. - Added ACTDIFF to characters to obtain the current action difficulty. Suggestion: One can use ACTDIFF to modify difficulty within skill Start triggers. - Added @Effect trigger to spells, triggered after @SpellEffect - can now be used to assume "0" as the default value for a tag. - TAG0.xxx = yyy can now be used, if yyy is 0, then no tag will be recorded (same as setting to a zero length string) Using TAG0, you can thus have tags that are only recorded if they are not 0. This is great for tags that are usually 0 and are often used (e.g. tags that must exist on all characters). - Added VAR0 (same functionality as TAG0, but for VAR). 11-12-2003, Kell - Added OF_Magic_CanHarmSelf = 0002, so that spells with SPELLFLAG_HARM will still affect the caster (useful for SPELLEFFECT in scripts) - Changed rand(x) to allow a 2nd parameter rand(x,y) and return a random number between x and y, if y is present. 12-12-2003, Kell - You can now use @color,font in SYSMESSAGE and MESSAGE. font ranges from 0 to 9, and I quote: FONT_BOLD, // 0 - Bold Text = Large plain filled block letters. FONT_SHAD, // 1 - Text with shadow = small gray FONT_BOLD_SHAD, // 2 - Bold+Shadow = Large Gray block letters. FONT_NORMAL, // 3 - Normal (default) = Filled block letters. FONT_GOTH, // 4 - Gothic = Very large blue letters. FONT_ITAL, // 5 - Italic Script FONT_SM_DARK, // 6 - Small Dark Letters = small Blue FONT_COLOR, // 7 - Colorful Font (Buggy?) = small Gray (hazy) FONT_RUNE, // 8 - Rune font (Only use capital letters with this!) FONT_SM_LITE, // 9 - Small Light Letters = small roman gray font. - Changed SKILLMAKE to allow getting an individual resource in the list. SKILLMAKE.1 gets the first, SKILLMAKE.1.VAL gets the value and SKILLMAKE.1.KEY gets the associated resource key. 14-12-2003, Kell - Changed ATTACK to accept as parameter the UID of the character to attack. - Changed TRY to make no plevel or touch/distance checks. Use TRYP if you want those checks (TRYP 0 only checks for touch/distance, not plevel). - Added an useful keyword to scripts, that allows one to use "OBJ" as pointer to an item. It's similar to ACT but it can be used anywhere. Example: OBJ = SAY You are , with uid . - Changed MEMORY to allow an UID as parameter, so you can now find the memory related to a specific UID. If no argument is used, it uses SRC's UID as usual. Also changed it to be read/write. Example: MEMORY 0200 // set memory SAY Memory flag regarding is >. 13-12-2003, Kell - Added "RELEASE" to character verbs, does the same as "release" when spoke to a pet. - Added @NPCFollow trigger, called when an NPC is following someone. 15-12-2003, Kell - Changed @UserSkills so that is the number of the skill being updated, or -1 for the skill list. This allows one to stop sending of skill updates to the client. - NPCs will not say "Yes Master" if SPEECHPET is set in sphere.ini (you can script it in the speech triggers if you want them to). If SPEECHPET isn't set, they still won't say anything unless they Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 linux olacagi icin 55i kullaniyorlar[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 linuxdan cacık olmaz diye 54664 kere dendi en fazla 10 dakika unstable :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben olsam sphere ile linux kullanmazdım.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bşrlr..ama boşuna umitlenmeyin..[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 karışmasanız olmicak adamlara ha belkide kalıcı gusel bi server yapacaklardır.. 55r veya baskasını kullanmak zorundada değil.....bşrl..[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crushedasd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Msn'm [email protected] Yardım Edebilirim Çünkü Scp Den İyi anlarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ilk önce sizene milletin kullandığı sphere sürümünden... adam istedigini kullanır istedigini kullanmaz... ikincisi ise dersenizki böle ben cok temiz iş yapmayı düşünüyorum gidin sphereserver 1rc17 ile fln ugrasıp biseyler cıkarında görelim hepinizi.bosuna milleti küstürmeyin laf atıp bırakın isteyen istedigini yapsın.[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Scripter adayları geldi. Fakat bazı nedenlerden kendileri ile yakınlık kuramadık. Halen 0.55i 'ye scripter aramaktayız. Desteğimiz; Gametr.com Lantar.net olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Scripter'lardan beklediğimiz özellik ise; Bize gerçekten yardım edebilecek olması, Yardım etmekten zevk duyup bize güvenmesi ve kendisine karşı bizden de güven kazanması, Abuk subuk scriptler değil, bilinen bug'ları, söylediğimiz eksikleri ve isteklerimizi yerine getirmesi, Nedenine gelince : Çünkü ciddi bir server projemiz var. Ciddi bir projenin elemanları da kendi gibi ciddi olmalıdır. Boş heves veya kendi adının dialog'larda geçmesi için sarf edip bir şey kazanamayacağını bilen Scripter aramaktayız.. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Öyle birisini bulursan bitanede bize gönder...[signature][hline]Hiçbir$ey var değildir, Var olsa bile bilinemez, Bilinse bile kimseye öğretilemez... Grand Admiral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 msn [email protected] ama sadece yardım ederim developer olamam görevdeyim şu an [Bu mesaj Baggio tarafından 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: warrior2, 17 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: revisionu kullanmak icin bi kac onemli sebep solermisin bence 55i gayet guzel ama revision daha iyi olabilir belki bilmiyorum pek farkli gelmedi 55i kolay yani ne biliyim bu işe yeni başlayanlar için ideal.Favorim 4.02[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Thrawn, 19 Kasım 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Öyle birisini bulursan bitanede bize gönder... Muahuah 2 Kiloda Bana..[signature][hline][spo1=Yeni Nesil Sphere Sitesi] Sphere.Gen.Ms [ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere Server'e scripter arıyoruz.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben olsam sphere ile linux kullanmazdım.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bşrlr..ama boşuna umitlenmeyin..[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 karışmasanız olmicak adamlara ha belkide kalıcı gusel bi server yapacaklardır.. 55r veya baskasını kullanmak zorundada değil.....bşrl..[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Msn'm [email protected] Yardım Edebilirim Çünkü Scp Den İyi anlarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ilk önce sizene milletin kullandığı sphere sürümünden... adam istedigini kullanır istedigini kullanmaz... ikincisi ise dersenizki böle ben cok temiz iş yapmayı düşünüyorum gidin sphereserver 1rc17 ile fln ugrasıp biseyler cıkarında görelim hepinizi.bosuna milleti küstürmeyin laf atıp bırakın isteyen istedigini yapsın.[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Scripter adayları geldi. Fakat bazı nedenlerden kendileri ile yakınlık kuramadık. Halen 0.55i 'ye scripter aramaktayız. Desteğimiz; Gametr.com Lantar.net olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Scripter'lardan beklediğimiz özellik ise; Bize gerçekten yardım edebilecek olması, Yardım etmekten zevk duyup bize güvenmesi ve kendisine karşı bizden de güven kazanması, Abuk subuk scriptler değil, bilinen bug'ları, söylediğimiz eksikleri ve isteklerimizi yerine getirmesi, Nedenine gelince : Çünkü ciddi bir server projemiz var. Ciddi bir projenin elemanları da kendi gibi ciddi olmalıdır. Boş heves veya kendi adının dialog'larda geçmesi için sarf edip bir şey kazanamayacağını bilen Scripter aramaktayız.. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Öyle birisini bulursan bitanede bize gönder...[signature][hline]Hiçbir$ey var değildir, Var olsa bile bilinemez, Bilinse bile kimseye öğretilemez... Grand Admiral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 msn [email protected] ama sadece yardım ederim developer olamam görevdeyim şu an [Bu mesaj Baggio tarafından 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: warrior2, 17 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: revisionu kullanmak icin bi kac onemli sebep solermisin bence 55i gayet guzel ama revision daha iyi olabilir belki bilmiyorum pek farkli gelmedi 55i kolay yani ne biliyim bu işe yeni başlayanlar için ideal.Favorim 4.02[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Thrawn, 19 Kasım 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Öyle birisini bulursan bitanede bize gönder... Muahuah 2 Kiloda Bana..[signature][hline][spo1=Yeni Nesil Sphere Sitesi] Sphere.Gen.Ms [ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar