Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 goldbären said: sen geliyosan hiç gitmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya çipet Allah aşkına hiç düşündün mü?Esad düştükten sonra ne olacak??ben söyleyeyim bilmem kaç ülkenin uşağı olan mahlukat,kukla bi yönetim(yöneticiler) olacak.mezhep çatışmaları artacak,türkiye sıçrayacak,amerika müdahele edecek,ameriga demokrasi özgürlük diye diye gelip sülün gibi suriyeli kızları hüpletecek,(sizde gerçi dünden hazırsınız uber din adamlarınız bunada bi kılıf bulur muta nikahı gibi) kültürleri,insanları öyle bi yozlaşacakki kısa bi sürede sen bile tanıyamıyacaksın onları.. ya özellikle amerikanın herhangi birşekilde burnunu soktuğu her ülkede kan,gözyaşı,tecavüz bitmez tükenmez..(en iyisi tayland zamanında üst olarak kullanıp sonra dünyanın genelevi lakabını alan ülke sübyancılığa hiç değinmiyorum) lan adamların yardımkuruluşu unicef'i bile afrika da sübyancılıkdan yargılandı elemanlardan birkaçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: abi bu da atayiz savunması heralde,sönön gödöcögön cönnötö bön götmöm. gitmezsen gitme arkadaş,ben bile gidermiyim,gidemezmiyim şüpheler içindeyim.inşaallah giderim diyorum,herif hemen cennet de randevu ayarladı yav:S abi bu da klasik argüman benimkine. "kimin nereye gideceği belli değil dur hele" mesajı ateist de değilim . senin kadar dogmatik değilim sadece çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yani özünde iyi bi adam olduğunu düşünüyorum öyle karşıma alıp hate speech kasmak istemiyorum ama baya baya yanlış bilgilendirildiğini düşünoyurm çipetciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Frostbite said: Ya çipet, Allah aşkına hiç düşündün mü? Esad düştükten sonra ne olacak? Ben söyleyeyim. Bilmem kaç ülkenin uşağı olan mahlukat, kukla bi yönetim (yöneticiler) olacak. Mezhep çatışmaları artacak, Türkiye'ye sıçrayacak, Amerika müdahale edecek. Amerika "demokrasi, özgürlük" diye diye gelip sülün gibi Suriye'li kızları hüpletecek (sizde gerçi dünden hazırsınız uber din adamlarınız buna da bi kılıf bulur, muta nikahı gibi) kültürleri, insanları öyle bi yozlaşacak ki, kısa bi sürede sen bile tanıyamıyacaksın onları.. Ya özellikle Amerika'nın herhangi bir şekilde burnunu soktuğu her ülkede kan, gözyaşı, tecavüz bitmez tükenmez..(en iyi örnek Tayland. Zamanında üs olarak kullanıp, sonra dünyanın genelevi lakabını alan ülke. Sübyancılığa hiç değinmiyorum) Lan adamların yardım kuruluşu unicef'in bile elemanlardan birkaçı Afrika'da sübyancılıkdan yargılandı... fix'd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 amaan boşver ver gold ya,dünyayı bizmi kurtarıcaz anasını satiim:D özümde iyi de olsam kötü de olsam,burada fikri tartışmalarımız,şu iyi bu iyi dememiz hangimizin bakış açısını değiştirecekki? ama yanlşların üstüne gitmeyi seviyorum ne yapayım meraklı köfteci gibiyim arkadaş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: Dworgian said: Cipetpet said: velhasıl-ı kelam,oturduğunuz yerden savaş hukuku edebiyatı yapmanız da ayrı hilkat garibesi zaten kusura bakmazsan, suriye sınırlarında mısın abi :) 1 ay önce bir dernek aracılığıyla kampları dolaşmıştım o kadar sadece:D,halep şehrine de yardım derneği vasıtasıyla gitmeyi düşünüyorum mart gibi edit:yardım amaçlı lan,savaşma amaçlı değil belirteyim de gelen giden vurmasın akşam akşam umarım hiç geri dönmezsin.halep çok güzel bi şehir di..kana olan açlığınız orayı da mahvetti güzelim şehir harebeye döndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 frostbite,esadın havaya uçurulan eniştesinin oğlumusun,nedir bu şiddetin,kinin ? sırf fikirlerinize uyuyor diye,zulme rıza göstermek de,kızılderilileri,amerikan kovboyları öldürürken,gariban adamları insan değildir bunlar diyen papaz tavırlarına benziyor fikirleriniz,tavırlarınız arkadaş hayır o kadar kin dolusun ki,eğer kinini kusmak istiyorsan gel irc ye kus,ya da tartışmak istiyorsan her ne haltsa işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cipet esad taraftarı sandıydım ben demin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yukarıda saydım nedenleri yine boş yaftalamalar,papazlar falan biz kızılderilileri de severdik de,senin ne tip sevdiğin de belli.. esad'ı arıyımda mart da halep te olacağını söyleyeyim sadawsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır abi,utanmadan adam bir de,kan sevdanız güzelim şehri harabeye çevirdi diyor,50 tane video koyayım istermisiniz? öso'da uçak yok bildiğiniz gibi,hava bombardımanı bile değil,varil bombalarını boşaltıyor,halebin,şamın üzerine,bu kadar yanlı bu kadar vicdansız olmayın,neden halkını hedef gözetmeden bombalar bir devlet başkanı varmı cevabınız? edit: arkadaş,adam iranlı esirlere karşı,kendi vatandaşlarını tıktığı hapishanelerden salıveriyor bunu bana izah edebilecek insan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bu Cipetpet e gelsin https://www.youtube.com/watch?v=IjB3SowmRWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Tapinakci said: Bu Cipetpet e gelsin https://www.youtube.com/watch?v=IjB3SowmRWM senmisin bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: abi bu da atayiz savunması heralde,sönön gödöcögön cönnötö bön götmöm. gitmezsen gitme arkadaş,ben bile gidermiyim,gidemezmiyim şüpheler içindeyim.inşaallah giderim diyorum,herif hemen cennet de randevu ayarladı yav:S dostum hayallerini yıkmak istemem ama cennet diye bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: ... Çipet bukadar meraklısıysan gidip cihata katılsana yanlarında, böyle popon kuru rahat sıcak koltuğundan boş tartışmalarda vakit harcamak günah farkındasın di mi? Yoksa yemiyo mu rahatı bırakıp gitmek? O zaman ordaki mücahitlere destek oluyorum da demeyeceseksin işte, hatta cihata uymadığın için imanın bile tehlikede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 merak etme şu anda malımızla cihad ediyoruz tatarcık,zamanı gelirse,bu ülkede kurtuluş savaşın da dedemin dedeleri yemenler de nasıl canını vermişse,bizde öyle canımızı veririz.çünkü bizim şehitlerimiz cennete,onların ölüleri cehenneme gidecek inandık ve iman ettik işte,daha neyi tartışıyorsun benimle? 5-Nisa Suresi 95.-96 لَا يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُولِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا Özür sahibi olmaksızın cihaddan geri kalan müminlerle, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad eden müminler elbette bir olmaz. Allah malları ve canları ile mücahede edenleri, derece bakımından cihada gitmeyenlerden üstün kılmıştır.Gerçi Allah hepsine de en güzel yurt olan cenneti vâd etmiştir, ama mücahede edenleri, cihada katılmayanlardan çok daha büyük mükâfatlarla, tarafından derece derece rütbeler, hususi bir mağfiret ve rahmetle mümtaz kılmıştır. Değil mi ki Allah gafurdur, rahimdir (affı, merhamet ve ihsanı boldur). * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Su kopege kemik atmayin abi, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mal ile cihat etme nasıl bir kavramdır lan. resmen ben daha elitim benim canımın tehlikeye girmesine gerek yok diye kendini kandırıyorsun. aslında içinde kendini cihat uğrunda ölemeyecek kadar değerli görüyor, bunu kendine itiraf edemiyorsun. korkunu aklını kullanmayarak, denilene inanarak geçiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: merak etme şu anda malımızla cihad ediyoruz tatarcık,zamanı gelirse,bu ülkede kurtuluş savaşın da dedemin dedeleri yemenler de nasıl canını vermişse,bizde öyle canımızı veririz.çünkü bizim şehitlerimiz cennete,onların ölüleri cehenneme gidecek inandık ve iman ettik işte,daha neyi tartışıyorsun benimle? yahu biz buna kzııyoruz. şu anda ülkede aktif olarak topraklara yönelik bir tehdit mi var. yok. neyin şehadeti neyin cihadı. ayrıca osmanlının yemene gelene kadar şehitlerinin yarısını şu çok savunduğun araplar katletmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 babadan oğula nesil resmen bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu adam gerçekse çok üzülüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ccc sam reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bak mesela endüljans saçma birşey di mi. sen para veriyorsun. onlar günahını bağışlıyor cennetten toprak veriyor.. saçma di mi? e ulan aynı şeyin has kazıklısı şehit olayı. adamlar bari zamanında para ile kurtarmışlar. müslümanlıkta canını veriyorsun. bir bedel karşılığında cennette yer ediniyorsun işte. üstelik bedel de yaşayan birinin ödeyebileceği en yüksek bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?2,931100,page=10#msg-3769692 şunun gifi vardı ya. on dakkadır arıyorum bulamadım. hatyırlayan hatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar