Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bana özelden mesaj yollamış kuzum diye; özeti şu;5000 mesajlık main charı varmış bunlar alt charıymış falan.gerçekleri söylemekten vazgeçmiyecekmiş falan diye... edit:kafam şeye takıldı kim lan bu madalyalı 5k mesajlı ağır şakirt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: ama adam her spawn oluşunda biraz daha akıllandı,daha hoşgörülü falan oldu ilk hesaplarında adam direk banlanıyordu.bunda 1000 mesaj barajını geçmişti.belki bir gün terörist seviciliğini de bırakır.. akıllanma değil o bukalemunluk. ne yaparsa şutlanacağını biliyor o yüzden ortama uygun gözüküyor ama en sonunda yine kendini tutamıyor. Daha önce de yahudilerle ilgili saçma sapan şeyler söyleyip ceza almıştı, bu sefer yine kendini tuttu tuttu sonunda döküldü. kusmuk beyinlilerin kendilerini geliştirmesini beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: bana özelden mesaj yollamış kuzum diye; özeti şu;5000 mesajlık main charı varmış bunlar alt charıymış falan.gerçekleri söylemekten vazgeçmiyecekmiş falan diye... edit:kafam şeye takıldı kim lan bu madalyalı 5k mesajlı ağır şakirt? Desifre et. Onu da yollasinlar fezaya. Mesaj sayisi bu kadar onemliyse eger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Acaba BONE MU LAN GİZLİ ŞAKİR Mİ BONE ACABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gelen mesajı sildim de nick khalab mıydı neydi öyle bişiy.. bence 5k lık char la mesaj atacak kadar saftirik değildir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Khaled falan diye bir eleman vardı, o olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 khalad var 4 kusur mesajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 valla kimseyi zan altında bırakmak istemem.elemanla da sidik yarışına girmek istemedim okuduğum gibi sildim :S çipet geri dön :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khalab Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: valla kimseyi zan altında bırakmak istemem.elemanla da sidik yarışına girmek istemedim okuduğum gibi sildim :S çipet geri dön :( Dönmem lan çok kırdınız,örselediniz beni,ne için banlandıö onuda söylemediler hımını goin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ardeth said: devam çipetpet sapık gibi savaş çığırtkanlığına devam. biraz kurandan ayet oku, jihad ilan et falan. ama her savaşın sonu genelde şöyle şeyler oluyor +16 http://www.leaveusaloneproject.org/L/EN/Exhibitions-___-Leave-Us-Alone-Project.htm devam et sürekli ağzından düşüremnediğin emperyalist devletlerin körüklediği bu savaşta piyon olmaya devam et, devam et çocukların öldüğü ya da akıl sağlığının zedelendiği bu savaşı körüklemeye, din adına salya ve köpük saçmaya devam et manyaklar gibi. Bunu da demokrasi ve antitirani kılıfı ile süsleyip kendini kandırmaya devam et. Bu savaş böyle 2-3 sene daha devam ederse savaş sonunda oh iyi oldu esaddan kurtuldular diyecek bir suriye ve suriye genç kuşağı kalmayacak. yukarda koyduğum gibi çocukların sorumlusu sen ve senin gibi savaşı destekleyen insanlar. sen ve senin gibi başka hiç bir çözümü baştan beri düşünmeye bile tenezzül etmeyen, savaş çıksa da şiiler gitse sunniler başa geçse diye bekleyen insanlar. birbirini öldüren iki savaşan gruptan birini, sırf dini sebeplerden ötürü rahatça destekleyebilen senin gibi insanlar. Duygulandim bildigin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ardeth bu savaşın sorumsulu esed ve onun gibilerdir, bi kere önce onlar başlattı ve namaz kılmasını bilmiyorlar zaten, islamın kılıcı onların başına inecektir bu yolda yaralananlar da şehiddir ve en kral şekilde ahirette ağırlanacaktır, bunu bilmiyorsanda ardeth(s.w.a.t.) katil esedin savunucusu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 s.w.a.t. , saluvallahiteala gibi birsey di acilimi sdfaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marabarr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bölgede kurulabilecek bir model islam devletinden neden bu kadar rahatsız olunuyor anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 o islam devleti kurulcak diye çocuklar, insanlar falan ölüyor ondan olmasın sakın? ne zamandan beri bir ülkenin dini o ülkede yaşayan insanların canından daha önemli hale geldi? vereceğin cevabı biliyoruz esad 40 yıldır ülkeyi yönetiyormuş, esad insanlara işkence ediyormuş, esad namaz kılmayı bilmiyormuş. benim için şuan savaşın bitmesi tek önemli şey kimin kazandığı umrumda bile değil. sen ise ÖSO kazanmayacaksa savaş bitmesin istiyorsun. insanlar ölmeye devam etsin gerekirse 2-3 sene ama öso kazansın. suriyenin şii değil sunni olması insanların hayatlarından daha önemli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 geri geldin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marabarr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ardeth said: o islam devleti kurulcak diye çocuklar, insanlar falan ölüyor ondan olmasın sakın? başka yerlerde de ölüyor çocuklar insanlar. bu en azından hayırlı bir iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marabarr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hozceri said: geri geldin mi ? gitmedim ki hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 marabarr said: Ardeth said: o islam devleti kurulcak diye çocuklar, insanlar falan ölüyor ondan olmasın sakın? başka yerlerde de ölüyor çocuklar insanlar. bu en azından hayırlı bir iş için hiç kendini kandırma. olay bunun hayırlı bir iş olup olmaması değil. olay, suriye şii değil de sunni olsun diye çocukların ve insanların öldüğü hayat boyu sakat kaldığı bir savaşı DESTEKLEMENİZ. Şeytan varsa, siz onun yer yüzündeki manifestosusunuz resmen. Din amacından bu kadar uzak, bu kadar çarpıtılmış bir şekilde nasıl kullanılabilir, din nasıl bu kadar çok bozulabilir ve kirletilebilir onun sınırlarını zorluyorsunuz hareketlerinizle. O yüzden haçlılardan farkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marabarr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kendimden olanı destekleyeceğim tabiyiki gayet normal bu. Gidip te sizin gibi hristiyan uşağı esedimi destekleyecektim. Allah'ıma çok şükür imanım tam, bu dünya içinde öbür taraf içinde gönlüm rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Literatüre klavye intihar komandosunu soktu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 çipet bu marabarr bütün nicklerinin arasındaki en kötüsü düzgün nick bulamadınmı?? neyse ki çok kalmayacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 marabarr said: Kendimden olanı destekleyeceğim tabiyiki gayet normal bu. Gidip te sizin gibi hristiyan uşağı esedimi destekleyecektim. Allah'ıma çok şükür imanım tam, bu dünya içinde öbür taraf içinde gönlüm rahat. fake çipetpet değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu cipetin 2 seviye daha asagi versiyonu.Giden geleni aratiyormus demek ki ,lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bana da fake gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar