mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 adamların kullandıkları araçlara da biz sponsor oluyoruz. Türkiye'den çalıp orada çatışmaya giriyorlar o araçlarla. Bizim aptal devletin kendi vatandaşına yaptığını dünyada başka yapan devlet yok. Sınırına sahip olamayan bir devlet. Adamların teröristleri gündüz 3-5 kurşun sıkıyor akşama doğru Türkiye'ye gelip osura osura uyuyor, karnını doyuruyor yani. Kamuflajlarla dolaşıyorlardı işte şehirlerde haber olmuştu. Artık rahatsız olduğu için hükümetimiz haber de yapılmıyor ama oralarda tanıdığı, eşi dostu olanlar biliyordur bu olayların devam ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 mani said: Belki bu akşam rüyanda Esed'in yatak odasının kapısına dayanırsınız, sonra gelir anlatırsa bizlere operasyonun tüm detaylarını. şunu kaddafi ve mübarek içinde söylüyordunuz ama hepsinin sonu kara toprak oldu,koltuğuna,parasına,gücüne,inanan insanları,ben özgürlük adına derim,siz kapitalist düzenin maşası adına dersiniz,ama hepsi sonunda tahtları yerin dibine battı.esadında bugün olmasa yarın batacak,ama mühim olan bu kadar kan ve gözyaşı akmadan,en başta bundan 5 sene önce babası öldüğü zaman,kendisi de tiran,diktatör olacağına halkın eline verseydi seçim hakkını kendisi de çekilseydi köşesine,lazkiyenin tatil mekanlarında gününü gün etseydi,halkın sesi çıkarmıydı? zaten 60 senedir sömürüyorlar ülkeyi sülalecek... ha diktatörlükmü ? kaosmu? suriye de geçenlerde bir vatandaşla telefon görüşmesi yapan rus bir tv kanalının sunucusunun sorduğu soru,neden devletinize isyan ettiniz? amacınız nedir dediğinde adamın verdiği cevap aynen şuydu yani; -Benim babam,özgürlük nedir bilmedi,bize özgürlükden hiç bahsetmedi,5 arkadaş okul bahçesinde dahi toplansak,öğretmenlerden uyarı alır bir araya toplanmakdan men edilirdik,rejimin düzenlediği paneller ve toplantılar haricinde,toplanmak gösteri yapmak yasaktı. ama bugün,yıllarca unuttuğumuz birşeyi geri kazandık... bunun adı ''Özgürlük'' siz olsanız,özgürlük uğruna ölmeyimi tercih edersiniz? yoksa bir ömür boyu hayvanat bahçesinde ki kafesler içinde ki hayvanlar gibi yaşamayımı? kaddafi,mübarek,esad ve sonunda da suud sülalesi devrildi veya devrilecek,ben buna ilahi adalet diyorum,başkası diktatörlüklerin sonu,bir başkası da topraklarında gözü olan yabancıların devlet başkanını yerinden etmesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cipetpet said: 5 arkadaş okul bahçesinde dahi toplansak,öğretmenlerden uyarı alır bir araya toplanmakdan men edilirdik,rejimin düzenlediği paneller ve toplantılar haricinde,toplanmak gösteri yapmak yasaktı. şuna biraz biber gazı sıktık mı aynı türkiye oluyor lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cipetpet said: mani said: kimyasal silahla işi götürmeye hevesli özgür suriyeli teröristler. http://www.liveleak.com/view?i=93a_1354761813 Adamlar yine yaparız diye konuşuyor,ortada birşey yok,esadın askerlerinin havadan şehirlere attığı kimyasallArın resimlerini görsen doktor raporlarını araştırsan anlarsın zatende ,gönül kör olunca göz de kör oluyor işte kör olan sensin burda senden başka tek taraf tutan kimse yok. senin fikirlerini eleştiren insanlar esadcı falan değil, ya bizdensin ya onlardansın kafasından bir kurtul önce. kimyasal silah bulunduran iki taraftan biri gönül rahatlığı ile seçebilen sensin sırf mezhebim yayılcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cipetpet said: ha diktatörlükmü ? kaosmu? mesele diktatörlük mü kaos mu kadar basit bir mesele değil kendini kandırıp vicdan masturbasyonu yapma. hangi tarafı desteklersen destekle sokakta kendi tarafından olmayan sivilleri bile acımasızca öldüren bir tarafı desteklemiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 mübarek'in sonu kara toprak olmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 said: kaddafi,mübarek,esad ve sonunda da suud sülalesi devrildi veya devrilecek,ben buna ilahi adalet diyorum,başkası diktatörlüklerin sonu,bir başkası da topraklarında gözü olan yabancıların devlet başkanını yerinden etmesi.... ehueh ne ilahi adaleti lan, politika bu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 adamın suud ailesi ile ilgili yaptığı yorumdan sonra buradaki herkesin adamın aslında neden bahsettiği ile ilgili hiçbir fikri olmadığını anlaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Neden bahsediyorum ?açıkla da bizde bilgilenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 haha amerikalı Sarai Sierra'nın katili de muhaliflere katılmış vurulunca geri dönmüş şaka gibi bi ülkeyiz.. http://haber.gazetevatan.com/opmeye-calistim/522959/1/gundem böyle boklarla da aynı ülkeyi paylaşıyoruz maalesef.. edit:ha şimdi çipet bu adam senin için gazi sıfatı taşıyor dimi? ölseydi bütün günahlarından da arınacaktı dimi?başka sorum yok hakim bey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cennetliğini yapmaya gitmiş Suriye'ye. Cennet garanti. hele hele gazi olduysa çatışma sırasında, Esed'in şebbihalarına karşı mübarek özgür Suriye ordusuyla omuz omuza çatıştıysa gerçek müslüman olmuş. Çipetpet atıp tutsun anca. Eline silah alıp kafir Esed'in ordusuna 2-3 kurşun sıkmışlığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sıktım diyorsa da tatava. islam'a inanıyorum diyor, hatay sınırından geçip bir cepheye ugramamıştır ama. haberlerden görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Esad zaten düşmeyecekti başından belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 mani said: Cennetliğini yapmaya gitmiş Suriye'ye. Cennet garanti. hele hele gazi olduysa çatışma sırasında, Esed'in şebbihalarına karşı mübarek özgür Suriye ordusuyla omuz omuza çatıştıysa gerçek müslüman olmuş. Çipetpet atıp tutsun anca. Eline silah alıp kafir Esed'in ordusuna 2-3 kurşun sıkmışlığı yok. Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 he gülüm he canım... saftirik olma öso getirse yandaş medya,hükümet kullanmazmıydı bunu? adam gazimi gazi,sen bugün öso için ne yaptın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cipetpet said: Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... tam öso taktiği olmuş bence. vurulana kadar adamı asker olarak kullan vurulunca "BU PİS KATİLİ YAKALADIK ALIN SİZE VERİYORUZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cipetpet said: Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... şöyle ölürsen kesin cehenneme gideceğini bilmek nasıl bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cipetpet said: mani said: Cennetliğini yapmaya gitmiş Suriye'ye. Cennet garanti. hele hele gazi olduysa çatışma sırasında, Esed'in şebbihalarına karşı mübarek özgür Suriye ordusuyla omuz omuza çatıştıysa gerçek müslüman olmuş. Çipetpet atıp tutsun anca. Eline silah alıp kafir Esed'in ordusuna 2-3 kurşun sıkmışlığı yok. Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... ahahaha seni akp medya direktörü yapsalar iyi, hatta ulusal medyanın haberleri senin elinden geçmeli aslında, mesela bu haber yayınlanmadan önce sana sorup haber metnini değiştirebilmelisin "Sierra'nın katilini Öso yakaladı, Türk yetkililere teslim etti" diye haber metnini güzelce değiştirebilirsin mesela. Veya şöyle de yapabilirsin mesela Öso masum insanları mı öldürüyor ? Millet iyice isyan mı etti ? Hemen "esetin askerleri öso askerleri kılığına girip masum insanları öldürdü" diye manşetlerde atabilirsin. Bak bu tip fikirleri iyi kullan gelecekte bir Yiğit Bulut olabilme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ÖSO'dan anneler gününde anlamlı mesaj! ÖSO Türk takımlarının avrupadaki başarısından çok memnun. ÖSO İmralı sürecine destek vereceğini açıkladı! ÖSO'dan yaz sezonunda bikini giymek isteyen bayanlara tavsiyeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 SOREN said: Cipetpet said: Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... şöyle ölürsen kesin cehenneme gideceğini bilmek nasıl bir duygu? bizim şehitlerimiz cennete kafirlerin leşleri cehenneme gidiyor...esad da islam dinine göre müslüman olmayan birisidir,maide suresi 44.ayete göre,onun için ona karşı savaşmak bütün müslümanlara farzdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 fetva geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 fetva gelmiş dağılabiliriz.adam cennetlik bize de nasip olur inşallah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Niye? Bilginiz olmadığı halde fetva makamı sanıp cehenneme yollamayı biliyorsunuz işinize geldiğinde,bilgim olduğu halde eğmeden bükmeden gerçekleri söylediğim zaman zorunuza gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 çıkmamış candan ümit kesilmez. halen hayatta olduğuna göre belki düzelirsin diye sana bi şans tanınıyor demektir. ben insan şeytanı, cin şeytanı olsam dini senin eline verir böyle forum köşelerinde borusunu öttürürdüm ki dine azıcık merakı olan varsa bile tiksinsin dinden diye. senin aklın şeytanınkine yetmez tabi. bi de gelmiş delil gösteriyor kur'an'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 esada karşı tüm müslümanlar savaşmalı farzdır demek bence en büyük günahlardan biri. Bu arada öso kimyasal silah kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar