Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hadi diyelim hbc,cfc, pl anlasti savas oyunlari icin. regiona dagildilar kapismalar basladi, eee araya n3 blob yaparmi yapmaz mi? yaparsa ne olacak? cok sacma isler, millete tembelligi ogrettiler sonra da tembellikten savas bile edemeyecek hale geldiler. sov bozukmus pehh eskiden cok iyidi ya, pos at, vur at, rf bekle 30 pos icin... ahh su n3 delikanli ciksada dagitsa hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 n3 de dahil zaten şu an o plana. bu arada hbc ve cfc zaten yapıyor o işi son 1 aydır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Aluriel said: n3 de dahil zaten şu an o plana. bu arada hbc ve cfc zaten yapıyor o işi son 1 aydır falan. PL pure blind a gitmiş sanırım emin değilim ama bizim(N3) batıya gelmeyeceğimiz kesinleşti 3-4 ay boyunca, zaten yaptıkları olay saçma,sov savaşı kaçınılmaz. Görünüşe göre biz kuzeyde takılıcaz ,venal taraflarında uzun süre.Zaten herkes konuşurken laf arasında büyük cfc savaşı için hazırlanıyoruz diyor. Kesin değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cfc savasini herkes bekliyor ama yakinlarca cikacagini hic zannetmiyorum. Solar hala bitmedi, ki bitse de bu kadar temizlikden sorna isleri duzenlemek icin uzun zaman gerekecek. Onunuzde bu kadar yapilacak sey varken baska bir sov savasina daha baslamak ister miydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kısaltmaları da benim gibi cahiller için biriniz açıklayabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 CFC=goonswarm, razor, fatal ascension vb HBC= Test alliance ve tayfasi N3=ncDOT, nulli secunda, nexus fleet, kadeshi vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Behran ; CFC : Clusterfuck Coalition HBC : Honey Badger Coalition N3 : Zaten N3 coalition olarak geçiyor. yafeshan'ın da saydığı gibi bir çok aliance federation lar. Ben de yeni biri olarak bir çok kısaltmayı bilmiyorum :D ama artık çözmeye çalışıyoruz . Fakat son dönemde karışık işler dönüyor gibi geliyor bana :D Hani yeni oyuncuyu ne kadar etkiler bilemem ama diğer tüm oyuncu aliance vb. grupları fazlasıyla etkileyecek gibi görünüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar