Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking News_RZR & FA new deployment

Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

hadi diyelim hbc,cfc, pl anlasti savas oyunlari icin. regiona dagildilar kapismalar basladi, eee araya n3 blob yaparmi yapmaz mi? yaparsa ne olacak?
cok sacma isler, millete tembelligi ogrettiler sonra da tembellikten savas bile edemeyecek hale geldiler. sov bozukmus pehh eskiden cok iyidi ya, pos at, vur at, rf bekle 30 pos icin...

ahh su n3 delikanli ciksada dagitsa hepsini :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

n3 de dahil zaten şu an o plana. bu arada hbc ve cfc zaten yapıyor o işi son 1 aydır falan.

PL pure blind a gitmiş sanırım emin değilim ama bizim(N3) batıya gelmeyeceğimiz kesinleşti 3-4 ay boyunca, zaten yaptıkları olay saçma,sov savaşı kaçınılmaz. Görünüşe göre biz kuzeyde takılıcaz ,venal taraflarında uzun süre.Zaten herkes konuşurken laf arasında büyük cfc savaşı için hazırlanıyoruz diyor. Kesin değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Behran ;

CFC : Clusterfuck Coalition
HBC : Honey Badger Coalition
N3 : Zaten N3 coalition olarak geçiyor.

yafeshan'ın da saydığı gibi bir çok aliance federation lar. Ben de yeni biri olarak bir çok kısaltmayı bilmiyorum :D ama artık çözmeye çalışıyoruz .

Fakat son dönemde karışık işler dönüyor gibi geliyor bana :D Hani yeni oyuncuyu ne kadar etkiler bilemem ama diğer tüm oyuncu aliance vb. grupları fazlasıyla etkileyecek gibi görünüyor.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...