Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking News_RZR & FA new deployment

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkese selamlar

önce haberin linki!

30 Ocak itibari ile RZR, FA ile beraber GW ye deploy oldu. Görünen sebeb SOLAR'a yardim ama aslinda sadece maksat spor olsun :)
Kisisel olarak cok sevindim, bu sayede nulli ve diger ally'lerdeki arkadaslarimiz ile kapisma sansi dogacaktir :)

saygilar
capt.logar
master of afk
Mesaj tarihi:
İşin şakası bir yana, ben acayip sevimdim geldiğinize. Bu korkak ruslardan bir numara olacağı yoktu. adamlar savaşmadan veriyordu sistemleri. oyundan soğuttu beni şerefsizler. belki sizin sayenizde biraz aksiyon olur.

Hasan'a Not: Titan'ı getirdin mi Hasan?
Mesaj tarihi:
malisef izin vermiyorlar superleri getirmeye, ama bakarsin bir asilik yapip indirebilirim de, belli olmaz benim isim B)-

geldigim 2 gunde eglenceli gececegi hissiyatini fazlasi ile aldim, delve'ye benzemeyecek.
Mesaj tarihi:
ben yapmam diyen her adamin basina gelebilecek bir olay.
ulen nasil atliyorlar bridge acacaklarina diyordum ki, bende yaptim :)
yani titani olmayanlar konusmasin, yorum dahi yapmasin, once al bir bin, 250 kisiyi tam zamaninda atlatacagim derken ici cekiliyor adamin :D:D
Mesaj tarihi:
Ozellikle hem titanla bridge acip hem diger karakterinle titandan atlayacaksan gercekten buyuk sikinti. Biz failjumplari onlemek icin bir yontem kullaniyoruz simdiye kadarda basarili oldu ama yinede garantisi yok bu isin.
Mesaj tarihi:
SIKYAHONAW said:

Abi ençok Canaris in efsane Gila fleetleri US time zone da çıktığı için mutsuzum bu deploymentta.

Bende aynı konudan şikayetçiyim. Birde bi 20 kadar gemi daha varmış karşı tarafta, sadece 2 kill alabildiklerinden killere giremeyip kaçanlar gözükmüyor reportta.

http://dog-net.org/brdoc/?brid=16378
Mesaj tarihi:
bu aralar pek zaman bulamiyorum malisef, insallah onumuzdeki gunlerde karsilikli kapisabiliriz :)

bu deploymentin amaclarindan biri de RZR icin acemi FC leri egitme sansi, o yuzden boyle kill ve loss lari cok gorecegiz daha :)
adam warp diyecegine jump diyo, jump diyecegine bilmemne diyor, kapismaya giriyoruz target caller yok lol
ogrenecekler abisi daha :D
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

bu aralar pek zaman bulamiyorum malisef, insallah onumuzdeki gunlerde karsilikli kapisabiliriz :)

Ya Hasan kendini niye bukadar yoruyorsun ki? Her savaşta aynı laflar. Bundan sonra yazı yazmlak için bu kadar zaman harcama. Direk buraya link ver ya da daha iyisi "Herzamankinden" yaz biz anlarız.
Mesaj tarihi:
Eee boş yere afk master (yada buna benzer bişidi) titleını almadı :)

O diilde dünde soların maelleri ve carrierları patlamıs razordan kimse yok. Nasıl adamlara yardıma geldiniz anlamadım :)
Mesaj tarihi:
Ya Razor'u bilmem de, Fatal, kesin TEST'ten kaçmak için, deplonment ayağına geldi. E işte Razor'dakiler de bir gün jump clone yapıp farma gidiyorlardır, bir gün de yine jump clone ile geri dönüyorlardır.

Hasan'ın spor dediği bu jump clone olayı olmasın. Sonuçta jumplıyorlar ya, spor oluyordur.
Mesaj tarihi:
solar ile beraber fleet yapilamaz cunku adamlarda ingilzce bizimkilerde rusca yok :)

aslina bakarsan solar yardim falan da istemedi, bizimkiler hazir savas var, kenarinda sebeblenelim dediler. olay bu :D
solar -10 du rzr'a daha düne kadar.
  • Yeni Oluştur...