bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yaptığım işin ızdırabını azaltmak amaçlı ikinci bir ekran alıp bağlamak var olan 24" samsun b2430'a bağlamak istiyorum. çok fazla ekranı ikiye bölerek bir yerden okuyarak diğerine yazıyorum veya c/p yapıyorum veya kontrol yapmam gerekiyor. önceden hiç böyle bir atraksiyona girmemiş biri olarak. bağlantı nasıl yapılır, bu bağlantıyı oyunlarda kullanabilir miyim, hangi oyunlarda kullanabilirim, biri teamviewer ile bana bağlandığında nasıl bir ekran görüntüsü alır? ekranların boyutu 1'e 1 mi olmalı? 24" 23.bilmemne olsa kötü mü olur? gpu gtx 680 bu arada bir de ekranı nereden almalı? vatan'da haftasonları indirim oluyor dediler, fakat bu her haftasonu mu? yoksa hiç vatana falan girmeden başka bir yerden mi alayım? son olarak 2ms ekran hangi noktada fark eder insan gözüne? yanıtlayan bütün babayiğitlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 1920 1200 falan değilse hiiç 24 inçlere bulaşma bence. Dpi değeri yakın olan ekranlarla çalışmak daha iyi oluyo. Mesela 13 inç 1366*780 çözünürlüklü notebook yanına 1600*1050 (16-10 ekran) 22 inç monitör kullanıyorum ofiste, büyük ekrana geçerken herşey büyüyo biraz, kıl ediyo beni bu :D notebook ekranı daha yoğun gösteriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar