Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guncel Ekran Kartı Rehberi

Ivor

Öne çıkan mesajlar

ewet.herkes bu soruyu soruo kendi çapımda yardım etmek istedim.saten bir sure once kendim de aldığımdan suan için bildiğim bir konu.aynı zamanda gecen chip dergisinded de vardı.

200 dolar civarı ekran kartları için suan en iyi performansı veren kart.
Asus Radeon 9600 xt :128 mb ddr bellek ve performansıyla oyun ve saire için cok uygun bir kart.500 mhz cekirdek 600 mhz bellek hızına sahip.Hem hızlı hemde cok yonlu bir kart.(bunun yerine Saphire 9600xt 256 ddr
ramli de albilirsiniz ama asus daha kaliteli bir secim)

çitayı biraz da yukseltiğimizde
220+kdv dolara aopen geforce 5900xt alabilirsiniz.fiyatının karsılığını bi hayli verecektir. (bunun yerine ki daha iyi bir tercih radeon 9800 pro alabilirsiniz)(gibayte ınkini onermiş chip dergisi 245 dolar+kdv)

ve son olarak en iyileri bende olsun dediğinizde kesenizi acmnız gerek.

Asus V9999 Ultra Deluxe(geforce 6800 ultra ya sahip tek kart)

suan piyasının en iyi ekran kartı diyebiliriz.fiyatı yuksek olsada en hızlı bnm olsun diyosanız arayacağınız bir kart.(fiyat 520 dolar + kdv)

buna bir baska tercih olarak
Asus Radeon x800 xt yi tercih edbilirsiniz.istatisliklerde geforce 6800 ultra da biras daha geride olsada yine muhtesem bir kart.(520 dolar + kdv)

ewet bu kartlar suan fiyatlarının en iyi tercihleri .eğer bu yazıyı okuyanlara yardım edebilirsem ne mutlu .
ewet

Chip Dergisinin Ekim 04 sayısında tum ekran kartlarının detaylı incelemesini bulabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

x800xt 520$ nerede acaba çok merak ettim. amerikadan felanmı bahsediyosunuz?
6800gt bile pahalı şu an o karttan kdv dahilken nasıl olurda
520$ olur x800xt (tr de)

benim sıralamam şöyle;

çok yüksek sınıf : nvidia 6800ultra extreme yada 6800ultra / ati x800xt

yuksek sınıf : nvidia 6800gt

ortadan iyi : nvidia 6800

orta : 128mb 9800pro[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Sosyal ağlarda paylaş

chip deli para yiyo testlerde:)
bence denedim gordum.
normal olarak:ati 9600 xt (build by ati)
biraz pahali:Nvidia 6800
Cok pahali:Ati Radeon X800XT Platinium Edition

3 karti yaklasik 4 ayda kullandim hepsi verdigin paraya degiyor[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...