Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Makineye harici bir DAC takip cikardigimda bazen dahili ses kartinin stereo sag ve sol kanallari yer degistiriyor, ayarlara girip duzeltmem gerekiyor. Neden olabilir sizce bu? Surada 1 ve 2 yer degistiyor iste: http://cl.ly/image/132L1A3Z2C2y/Screen%20Shot%202013-01-31%20at%2014.56.17.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yer değişiyor diyorsunya peki öle bıraksan o şeklide tekrar değişiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bazen degisiyor. Her zaman olmuyor zaten, 5 seferden birinde gibi. Yine ayni sekilde eski haline geliyor arada sirada. Kendim girip duzeltiyorum genelde oldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bence sorun dac da başka bir tane ile denedinmi veya o dac başka bir macbookda düzgün çalışıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 DAC baska Macbook'da sorun cikarmiyor, denedim 20-30 kere takip, calistirip, cikararak. Denk gelmemis de olabilir tabii. Baska DAC'da benim makinede sorun cikarmiyor sanirim. Ikisinin birlesimi garip bir sey yapmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 senin dacin girişinde sıkıntı var bence temizle tekrara dene veya girişini değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Baska kablo alayim bir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hatta ara aparatı al ona girip ordan mace bağlansın daha kolay olur kablo değiştirmeye falan kasmassın başka işlerdede kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar