Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ayar oldum ya, bakayım şu exploration nasımış diye 4/10 falan arıyorum citadelde 3/10 buldum uedemada http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Guristas_Guerilla_Grounds ahulan dedim süper, kaptım caracalı girdim. Skiller fazla yüksek deil, hamlerle takılıorm nese işte son cepe girerken bi baktım proteus bitane =(. adam benle beraber son cepe girip pith-a type shield boosterı kaptı gitti. anam dedim plex parası gitti =( bari wrecki vursaydım da o da alamasaydı die geçirdim içimden =(( ya bunlarda böle highsecte rastlamak baya rare mı? yoksa çıkabiliomu hacılar bunları hızlıca yapmak için ne kullansam? Aklımdan geçenler ve kullanabildiklerim Caracal Thorax Vexor Iskhur Enyo Moa Blaster skillerim daha ii t2 falan kullanabiliorm med.med drone t2 de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Oy oy oy ,birde medium booster dır o Suark said: adam benle beraber son cepe girip pith-a type shield boosterı kaptı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar