Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Daha önce hiç ps3 kullanmadım cafeye gidip i iki saat oynamak dışında. Şimdi abim 12gb super Slim modelden almış. External takabiliyor muyuz? İnternette okuduğum kadariyla ps3e FAT32 yapıp takabiliyormusuz ama fat32ye sigiyor mu ki bunun oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 external takılıyo da fat32 benim acayip canımı sıkıyo. usb bellek takıp mkv film izlemek istiyorum ama fat32'ye formatlayınca mkv'yi atamıyorum lan usb'ye. boyle sacmalık olmaz, olmamalı. ki ben hatırlıyorum arkadasta ps3+projeksiyon ile usb'den mkv izlemistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oyunlar sigiyor mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 oyunu hdd'den oynayabiliyor musun ki? psn'den indirdiklerini oynarsın da, bilmiyorum ben. daha 1 haftalık benim alet sdgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 oyun sığıyor da, kopya oyun olmasından bahsettiğini varsayıyorum, hdd'yi bilgisayara bağlayıp indirdiğin bütün oyunları atıp tekrar ps3'e bağlaman gerek. yoksa eğer psn'den oyun indirmekten bahsediyorsan, zaten o oyunlar kaç gbo lursa olsun indirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mkv'leri nasıl atıp izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar