Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yunanlıların sokak sanatı ile ilgili bir belgeseliymiş youtube de türkçe alt yazı ile varmış ama ben bulamadım bi el atında bulalım şu belgeseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 edit:...pardon türkçe altyazı kısmını görmedim benm koyduğum ingilzce altyazılıysmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ama buldum türkçesini de http://vimeo.com/58347393 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çok teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Llama said: yunanlıların sokak sanatı ile ilgili bir belgeseliymiş youtube de türkçe alt yazı ile varmış ama ben bulamadım bi el atında bulalım şu belgeseli Bundan milliyet'in haberinden mi haberdar oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yunanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar