Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bi ara arşive dalıp şuraya güzel bişiler yazıcam da.. üşeniyorum. unuttum hep grup adlarını lksdghjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RBsvz4A0sG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Lyv said: direk arşive konmanın kıymeti yok ya. sevdiklerinin albümlerini indir tükete tükete git işte. bir de bakmışsın arşivin hakkında bir fikrin var aynen. arşiv ve diskografi indirince genelde yalan oluyor :D dinlenmemiş bir sürü diskografi dolu bende. tek tek albüm olarak indirince dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Arsivcilik yavas yavas gecmiste kaliyor: http://forum.paticik.com/read.php?5,6705379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi öyle diyosun da ben zaten arşive bişeyler eklemeyeli 3 yıl falan oldu hep stream dinledim sonra zaman geçiyo ama o arşivle başbaşa kalmak zorunda kalıyosun yolculukta yazlıkta orda burda vesaire sonra 3 yıl önce dinlediğin şeylerin çalıp durması hoş olmuyor o yüzden arşivcilik iyi bişeydir borcumu da ödemeye başladım şahsen ayda bir yerli albüm almaya çalışıyorum 3.ayım bu ay heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Benim dedigim daha kolay iste, istedigin sarkiyi download edebiliyorsun offline dinlemek icin, radyolari ve yeni sarki dinlemenin kolayligi nedeniyle de her gun yeni sarkilar kesfediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 of sitelerin dandik bunu dinlediyseniz bunuda seversiniz yazılımına mı kaldınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 de ayrı ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 de yok da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 benim için google birse last.fm de ikidir bu sisteme laf ettiğin için sen de bir hiçsin da de farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 lastfm dinlediğin muziklerle kız tavlama yeri değil miydi yææææ burcucum çok güzel dinlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 last fm baya tırt bir yer. grooveshark başarılı. yap listeni kaydet dinle istediğin zaman bi daha bi daha yormaz seni playlist için. onun haricinde beğendiklerini indir dinle at mp3üne bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 lvy sen kilolari verdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 om-nom-öföndöm-nöm-om-nom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 192k'dan asagi olursa rahat rahat dinleyemiyorum zaten. vaktim ve yerim olsa haybeye FLAC farmlarim da, o kadarina da gerek duymuyorum acikcasi. Bir de bu benzeri sitelerde bulunmasi cok imkansiz olan da birsuru artist var. Neyse konuyu dagitmayalim. Truckfighters'in 3 albumunu de edinmeni tavsiye ederim. Kyuss, Unida, Monster Magnet, Mondo Generator, Slo-Burn, Hermano, Fu Manchu, Brant Bjork falan dememe gerek yoktur sanirim. Oldschool 70's psych agirlikli istersen Hawkwind cok guzel is gorur, Blue Cheer'in ilk album ve sonraki birkac tanesi cok muhtesemdir, Sir Lord Baltimore da ilk genre definerlardandir. Isvecten Dozer var hiatustalar su an, bayagi tatlidir, bir de Ode to Io diye tek albumleri olan Lowrider var, Kyuss havasini rahatlikla alabilirsin diye dusunuyorum acikcasi klonu gibiler ama cok iyiler. Daha 70's groove/hardrock havasina sahip olup tonal olarak biraz daha sert kacan Spiritual Beggars var, allstar kadro zaten cok bahsetmeyeyim. The Atomic Bitchwax de cok tatlidir bu arada, es gecmeyelim. Yeterli olur diye dusunuyorum simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar