Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stoner rock arşivi olan var mı

yav

Öne çıkan mesajlar

Lyv said:

direk arşive konmanın kıymeti yok ya. sevdiklerinin albümlerini indir tükete tükete git işte. bir de bakmışsın arşivin hakkında bir fikrin var

aynen. arşiv ve diskografi indirince genelde yalan oluyor :D dinlenmemiş bir sürü diskografi dolu bende. tek tek albüm olarak indirince dinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle diyosun da
ben zaten arşive bişeyler eklemeyeli 3 yıl falan oldu hep stream dinledim
sonra zaman geçiyo ama o arşivle başbaşa kalmak zorunda kalıyosun yolculukta yazlıkta orda burda vesaire
sonra 3 yıl önce dinlediğin şeylerin çalıp durması hoş olmuyor
o yüzden arşivcilik iyi bişeydir

borcumu da ödemeye başladım şahsen ayda bir yerli albüm almaya çalışıyorum 3.ayım bu ay heh
Sosyal ağlarda paylaş

192k'dan asagi olursa rahat rahat dinleyemiyorum zaten. vaktim ve yerim olsa haybeye FLAC farmlarim da, o kadarina da gerek duymuyorum acikcasi. Bir de bu benzeri sitelerde bulunmasi cok imkansiz olan da birsuru artist var. Neyse konuyu dagitmayalim.

Truckfighters'in 3 albumunu de edinmeni tavsiye ederim. Kyuss, Unida, Monster Magnet, Mondo Generator, Slo-Burn, Hermano, Fu Manchu, Brant Bjork falan dememe gerek yoktur sanirim. Oldschool 70's psych agirlikli istersen Hawkwind cok guzel is gorur, Blue Cheer'in ilk album ve sonraki birkac tanesi cok muhtesemdir, Sir Lord Baltimore da ilk genre definerlardandir.

Isvecten Dozer var hiatustalar su an, bayagi tatlidir, bir de Ode to Io diye tek albumleri olan Lowrider var, Kyuss havasini rahatlikla alabilirsin diye dusunuyorum acikcasi klonu gibiler ama cok iyiler. Daha 70's groove/hardrock havasina sahip olup tonal olarak biraz daha sert kacan Spiritual Beggars var, allstar kadro zaten cok bahsetmeyeyim. The Atomic Bitchwax de cok tatlidir bu arada, es gecmeyelim.

Yeterli olur diye dusunuyorum simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...