KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu da olmuş lan. ileri demokrasi tarifine bir şey daha eklendi. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/22472201.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 asıl o heykelin memesini görüpte ''oo bunu iyisimi sansürleyim yoksa insanların abdesti kaçar haz alırlar bundan'' diye düşünen insanı taşlamak lazım asıl sapkın olan o değil mi ? hanginizin aklının ucundan geçer ki bu ? farketmez bile insan ya farketmez (videosunu şimdi izledim abajürmüş lan yuh dahada şaşırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sansürü ilk önce fox yapıyor bişi olursa rtük cezalandırıyor. akepe den once fox olaya el atmış nasıl bir sansür mantığı güttülerse falan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 taş gibi karı esprisi yapılmadıysa yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 türk erkeği aslında sever memeyi benim bildiğim daha ne kadar katlanacaklar bunlara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Heykelin meme ucuna bakmak gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 seninkine bakmak sevap mı sen niye göstertion poydumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 nipıls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 mermerden tahrik olan adam. sıofgjsddg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zaytung haberleriyle gerçek haberler arasındaki fark baya azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oha heykelden de tahrik olamazlar diye düşünüyordum ama şu haberi hatırlayınca vazgeçtim http://www.milliyet.com.tr/2006/01/05/yasam/yas01.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben onlarada inanmıyorum ya hap map atıp o etkiyle gerçek sanmıştır o mankeni inanılacak şey değiller yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dediydim ben said: Ardeth said: adamlar heykellere bile halleniyor abi ne bekleyecen http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1119085&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 codename_curse said: oha heykelden de tahrik olamazlar diye düşünüyordum ama şu haberi hatırlayınca vazgeçtim http://www.milliyet.com.tr/2006/01/05/yasam/yas01.html Sen nereden çıktın len ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 olm bu adamlar heykelden falan bile tahrik oluyorsa bizim dote de kismet cikabilir, dikkat etmek lazim. Yere para falan dusururseniz kacarak uzaklasin, mala gelcegine paraya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar