Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bunu sorayim dedim, bilmiyorum. Makinede iki tane USB var ama epey gerek bana. Ses karti takiyorum. tablet takiyorum, telefon takiyorum, eReader takiyorum, fare takiyorum, harddisk takiyorum... Hepsini bir arada takmiyorum tabii ama fare ve bir DAC ya da amfi hep takili. Iki slot da doluyor boylece. Bir hub alsam, buna hem HD, hem DAC, hem amfo taksam mesela bir sorun olur mu beslemede? Bluetooth fare alip USB'lerden birini bosaltacagim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hubin kac wattlik olduguna gore degisir performans. external gucu yoksa butun bunlar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ayni anda prize takip guc verebilecegim bir hub bulamadim var, var mi oyle seyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Derken buldum, yanlis yere bakmisim. http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/trust-18687-plata-4-port-usb-20-hub/productdetails.aspx?I_ID=63052 Bunu alsam olur o zaman? Bir DAC ya da fare fazla veri aktarmiyordur zaten, o dert cikarmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 her powered hub ayni gucu vermez port basina. 2.5w usb2 standardi. 0.5amper e denk geliyor. Bunun ustu sarj hub i olarak dahi kullanilir, veya ekstra guc isteyen 2.5" diskler vs. edit: tablet, telefon, reader vs taktigini soyledigin icin min guc degerini soyluyorum. Bunlari uzun sure sarj etmek anakart acisindan asiri saglikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sarji genelde fise takarak yapiyorum. Ama uc tane kullanmam gerektigi anlar oluyor: DAC, fare, HDD. Bir de buna amfi filan giriyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar