GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Var mı bildiğiniz yerler? edit: Kiralamak için olduğunu belirtmeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sequo'ya mesaj at adamın garajdan bi galeri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kira diyo olm dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yok onu sonradan editledim heh, seque kiraya vermez abi al anahtarı araba senin olsun dedi eyvallah dedim ben hallederim kral adammışsın dedim al lan al nolacak dedi yok dedim valla ben alırım kral adammışsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bireysel mi filo kiralama mı? bireyselselse bizimkilere gel filo ise gelme sdfskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bireysel, böyle otomatik falan olsun bizim olsun sizin nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben Türkiye'ye geldigimde 2 kere Hara Otomotiv'den kiralamistim ve gayet memnun kaldim. 2 seferinde de Jetta otomatik aldim. Otomatik olunca secenek az ve fiyatlar ucuk oluyor genelde. Bunlar buldugum iclerinde en ucuz olaniydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar