Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam saminay zirvesi v2.0 16.11.2004 (Rio Bravo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ufak at da civcivler dengeli beslensin be, bütün saldırılarıma karşı black'i aramızda bırakacak şekilde eğilip büküldüğünü herkes gördü. black kaç kere "yer değişelim yanyana geçin" dedi de acıdım da bıraktım hatta kendi başına. hık dedim omuzların düştü, daha ne..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:

ölüyü bile güldürürsün S.A.M. :lol:
[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*

Mesaj tarihi:
ROFL[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Mesaj tarihi:
kelimesi kaça kiralıyorsun bu esprileri? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 18 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
ölüyü bile güldürürsün S.A.M. :lol:

Super olmus.

Arcane sende öldürürsün guldurmekten[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Haha cidden guzel olmus :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Bi dakka ya şimddi HAHAHA resminden sonraki resim farklıydı sonra arcane host sahibi olduğu için resmi değiştirdi ve şu an ki haline mi geldi ? Eğer öyleyse

ROFL OMFG MPAUAHAHAHA[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Mesaj tarihi:
Delayı yürekten kutlarım, çok cesurca öne çıkıp eşcinsel olduğunu açıklamış. Yada çift cinsiyete de ilgi duyduğunu.

Bir gökkuşağı kemeri benden delaya hediye !!![signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
Vay cok derınden gelmıs arcane'nın saldırısı Dela ya.

Ama dirty hit olmuş bıraz Otoriteyi, kısısel amaclar ıcın kullanmak.... cok ayıp.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bir fırtınadan önce ki sessizlik seziyorum bu konuda :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bu şarkı dela için geliyor

Ween - Homo rainbow
Many colors in the homo rainbow
Don't be afraid to let your colors shine
Show me yours. I'm gonna show you mine

If you find a pot of gold
Every little thing is gonna work out fine
In the homo rainbow

You give me shade from black to yellow
A warm embrace and a kind-a hello

In the homo rainbow

In the homo rainbow
Every single color, every walk of life
In & out changin, every day and night
From the golden shores of Kansas, to the middle of Japan
reach inside your soul and learn your fellow

There are many colors in the homo rainbow
Don't be afraid to let your colors shine
Don't be ashamed of what God made you
[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
çok şey kaçırdın çok :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...