Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ufak at da civcivler dengeli beslensin be, bütün saldırılarıma karşı black'i aramızda bırakacak şekilde eğilip büküldüğünü herkes gördü. black kaç kere "yer değişelim yanyana geçin" dedi de acıdım da bıraktım hatta kendi başına. hık dedim omuzların düştü, daha ne..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ölüyü bile güldürürsün S.A.M. :lol:[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Predator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ROFL[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kelimesi kaça kiralıyorsun bu esprileri? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 OMFG LOL[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dela, sen bittin olm bu arada, OMFG bakışını o resimden kesip avatar yapıcam msn e. Boy boy basıp okula yayıcam.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sam ciğim burada filmin yarı afişi var.. çekimler bitsin koyacam fragmanı da[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Delanoresse, 18 Kasım 2004 21:55 tarihinde demiş ki: reklamin iyisi kotusu olmaz. haha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: arcane, 18 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki: ölüyü bile güldürürsün S.A.M. :lol: Super olmus. Arcane sende öldürürsün guldurmekten[signature][hline]
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Haha cidden guzel olmus :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Predator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bi dakka ya şimddi HAHAHA resminden sonraki resim farklıydı sonra arcane host sahibi olduğu için resmi değiştirdi ve şu an ki haline mi geldi ? Eğer öyleyse ROFL OMFG MPAUAHAHAHA[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Adam kendini deşifre etti[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Delayı yürekten kutlarım, çok cesurca öne çıkıp eşcinsel olduğunu açıklamış. Yada çift cinsiyete de ilgi duyduğunu. Bir gökkuşağı kemeri benden delaya hediye !!![signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Vay cok derınden gelmıs arcane'nın saldırısı Dela ya. Ama dirty hit olmuş bıraz Otoriteyi, kısısel amaclar ıcın kullanmak.... cok ayıp.[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bir fırtınadan önce ki sessizlik seziyorum bu konuda :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Arcane süpersin :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu şarkı dela için geliyor Ween - Homo rainbow Many colors in the homo rainbow Don't be afraid to let your colors shine Many colors in the homo rainbow Show me yours. I'm gonna show you mine If you find a pot of gold Every little thing is gonna work out fine In the homo rainbow Many colors in the homo rainbow You give me shade from black to yellow Many colors in the homo rainbow A warm embrace and a kind-a hello If you find a pot of gold Every little thing is gonna work out fine In the homo rainbow If you find a pot of gold Every little thing is gonna work out fine In the homo rainbow Every single color, every walk of life In & out changin, every day and night From the golden shores of Kansas, to the middle of Japan reach inside your soul and learn your fellow There are many colors in the homo rainbow Don't be afraid to let your colors shine Don't be ashamed of what God made you[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu başlık aşağı düşmemeli delanın 14. sayfada ki resmi görülmeli hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 görülmeli de resim uçmuş.........[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 çok şey kaçırdın çok :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 =) görünmez bir el olaya el atmış...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 paranın gözü çıksın hala dial-up takılıyorum oooooooooof off[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Öne çıkan mesajlar