Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam saminay zirvesi v2.0 16.11.2004 (Rio Bravo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaşlar, işte msn (öpüp başımıza sağolsun) gücü...

Buluşmamızdan bir kızcağızın resmi, mahremiyete güvenerek yolladı hehe :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
ulan varya okadar kiskandiriyorsunuzki adami;

draven the raven zirvesi v1.02e3201 yapmak istiyorum, da kimse yok lan kodumun londrasinda, kendi basima dolasicam sokaklarda resimler cekicem

< --- ( loser! )
Mesaj tarihi:
hmm buluşmada bukadar dikkat çekici değildi, şu buluşmayı bidaha mı yapsak ne hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sam'i zararsız ve güvenli buluyorlar
anlamadım nedendir, ama sam'de sanırım böyle temiz bir aura ve kalp olduğundan adam garantör bir nevi.

Sam seni seviyoruz, bize bugünleri yaşattığın için :p[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
Aquila gec kaldın bile ankara'ya geldigim gibi geri donuyorum ben ucagını artık concerde mu yaparsın bilemicem :P

Bi daha soruyorum kardesim niye bayramın son gunu yaparsınız bu aktiviteyi bi gun once yapsaydınız tas mı catlardı :)

Sırf ibret-i alem olsun diye ankara bulusması ayarlamak lazım var ya neyse butun patileri toplayıp soyle bi :)

Hehe bu arada ciddi ciddi bi ankara bulusması isteyen varsa yapalım ne diyosunuz patiler?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Oldu haziranda bulusuruz...

Olum sen ocak gibi gelmiyo musun zaten :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Hadi nerde diğer resimler ?!?[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 17 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Gimli, 17 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
Yok yahu
ukraynali bu

Uzman konuştu.

Mexinth dururken bize "hail to the mothership" demek düser.
Adam yüzünden gözüm dogu avrupali suratlara alisti ya ayiptir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
okadar resim vardı nerede onlar?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...