Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Selam, Spor salonu olmayan, Bostancı, içerenköy ataşehir falan oralarda havuz arıyorum da. var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sporium var bostancıda. edit: aa pardon spor salonu olmasın demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 orayı aradım donucekler, sadece havuz uyelıgı olsa olur ya. mia ya bakıcam bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bulursan burdan bi çıtlatsana bende düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 çevre koleji var bizim okul kozyatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben de bakınıyordum da sporium a bakmıştım. ekşide havuzu için çok kalabalık. aynı kulvarı 3-4 kişi kullandığın bile oluyor yazmışlar. çok fazla doğruysa eğer. bir de senelik üyelik alıyorlar. hani iyi araştırmadan girişme öyle yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar