Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mısır'da Çekırge Yagmuru olmuş!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bütün diğer konularda olduğu gibi yine son sayfalara doğru gelindiğinde geyilmeye başlıyor nedendir bilinmez heüühe :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
ya bu bir cok kisi duymak istemez ama

hayvanlarin garip davranislari depremin habercisi olabilirmis

kulaginizda bulunsun biliyorum kimse gormeden inanmaz ama

benim rotwieller cinsi kopegim 17 agustos depreminden once balkonda durdugu icin balkon kapisinin camini kirmisti oyle soyliyim

ama inanmayabilirsiniz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 19 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
uyurken yuttugunuz bocegin haddi hesabi yok...
o yüzden karnım tok oluyor demek sabahları uyandığımda :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
said:
hayvanlarin garip davranislari depremin habercisi olabilirmis
iyi diyosunda mısırdaki olay bizi nasıl etkilicek ki bana dokunmayan çekirge bin yaşasın :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!

[Bu mesaj Cornelius tarafından 19 Kasım 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sana dokunmaması ımkansız nasıl bılıyomusun hah bak soyle acıklıyım yagmur yagdıgında ne kadar cok su damlacıkları etrafta warsa ne kadar yagmur damlacıgı akıyorsa o kadar cekırge wardı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
ya bu kanitlanmis birsey deil sadece benim sahit olduum birsey bu yuzden az cok inanirim

ayrica ben turkiyede deprem olur demedimki belki deprem olur dedim cekirgeler misirda olduguna gore misirda deprem olur

ama dediim gibi bu sadece benim bir inancim ki ben bile tam olarak inanmiyorum[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
aman tamrim napcaaaazzz

BULDUMMMM

agzimizi bantlayipta uyuyalim

nezle olanlara yapmamalarini uyariyoruz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
Pekı bu çekırge fırtınaları perıyodık bı seymı yoksa kendı yasadıkları bı mekan mı war ordan ruzgar wurunca mı boyle uçuşuyorlar mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
Yok ya hakakten göçten mıdır ueheuh bızım arkadasta abı Allah'ın hıkmetı fln demıstı Allah cezalandırıo demıstı
*!gulumser*

Vay be hikmete bak, amerikaya farklı buraya farklı yağıyo...
Nasıl bir hikmetse artık.. Acaba bizim manav hikmet mi? O valla bi yağarsa, nükleer bomba olur..(biraz kokarda..)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ıyykk bende nefret ederim böcüklerdenn...

hele bide kolum kadarmış aman aman.. yanlız böyle bişey vardı yine dinle ilgili =) musevilikle oyle bisevardı felaket fln geliodu mısırlılara cekirgeler mekan basıodu yine vs vs
Mesaj tarihi:
süveyş kanalını geçip gelir çekirgeler hoplaya zıplaya şindi:D nede olsa sosyal çekirge bunlar bir grup köprü olur diger grupta onların üstünden zıplar böylece 5 sene sonra gelirler buralara:P[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 19 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
Aha penth in sesi kesildi, la penth o kadar hassas olma hişş...

Adamın sesi çıkmıyo başına bişi gelmiş olmasın sakın? Birisi çabuk din konusu açsın...

Ha, ne?! Uyudum ya 2 saatcik oh.

Çok kötü abi yapmayın bana böyle şakalar, valla bak, böceğin ölüsünden bile çok korkarım ben. Tek korktuğum varlık ya neden bilmem kafayı yicem, titreme geliyo görünce.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
  • Yeni Oluştur...