Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şarja bug gelmiş düşmüyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hic beklemedim 8-9 ay. Aslında update etmek icin beklemeyecegin tek firma Apple bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hala %1 bile düşmedi görüşme yaptım, internete girdim, app store, msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bende iphone4 var ilk aldığım zamanlardakine göre alet çok ağırlaştı sizce kullanıcı hatasından mıdır, ne yapmak lazım? yoksa apple eski telefonları update'lerle yavaşlattırıp yenilerini almamızı mı istiyor? eskiden beri oynadığım oyunlar bi kasılmaya başladı dalga dalga arada böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ikinci dediğin. ios 5'te kalmak lazımdı en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 O zaman bi daha iphone almam ben ya. Ki hiç gerek yoktu böyle bişey yapmalarına, zaten 2 yıllık kontratı bittikten kısa bir süre sonra alırdım ip5'i 2013 sonu 2014 başı gibi... Lanet firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 adamların amacı daha yeninin daha iyi çalışması aslında. iphone 4'leri çöp edelim diye bir amaçları yoktur herhalde, ama donanım yetersizliğinden performans düşüyor işte. 4s'te öyle bir sorun yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 öyle şey mi olur ya doğru düzgün optimizasyon yapsınlar update'lere hayır deseler ki bak sen eski iphone kullanıyosun bu yeni güncellemelerden mahrum kalcaksın tamam eyvallah da yeni güncellemeleri dayatıp da telefonu işlevsizleştirmek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ahmedinejad said: adamların amacı daha yeninin daha iyi çalışması aslında. iphone 4'leri çöp edelim diye bir amaçları yoktur herhalde, ama donanım yetersizliğinden performans düşüyor işte. 4s'te öyle bir sorun yok mesela. iphone 3g vardı bende. canavar gibi çalışan alet ios3 kurunca yavaşlamaya başlamıştı. ios4 çıkınca tam çöktü iphone 4 aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yav said: öyle şey mi olur ya doğru düzgün optimizasyon yapsınlar update'lere hayır deseler ki bak sen eski iphone kullanıyosun bu yeni güncellemelerden mahrum kalcaksın tamam eyvallah da yeni güncellemeleri dayatıp da telefonu işlevsizleştirmek olmaz yoo niye olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tercih meselesi iste. istemiyorsan upgrade etmezsin. isteyen de ekstra ozelliklere kavusur. win-win? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 6.1.2 ile birlikte full restore yapıp temiz bir sayfa açma düşüncemi gerçekleştirdim. Bütün app'leri baştan teker teker yükledim, müzikleri ayıkladım falan. Daha önce acaip yavaş açılıyordu programlar, takılıyordu sürekli; şimdi düzeldi. Pil de daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 4 te sorun yok bence upgradeler açısından hatta pil iyileşti 6.1 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar