Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal-D&İlker Yasin


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Vahşet abi harbi tek kelimeyle VAHŞET

bukadar mı katledilir spikerlik; hade spikersin bare maçı düzgün anlat yorum yapıcam diye takılmıs plak gibi aynı seyleri maç boyu tekrarladı. gs sürekli, defansa ve enine pas yapıyor. defans cok agır .. (ben saymadım ama en az bi 20 kere demiştir)

- umit davalanın defanstan cıkardıgı pası hakan şükür yakalayamıyor..(ümit davala oynasa neyse dicem ama bu kardeşe biri sölesin transfer oldu alamanyaya gitti .. 2.si ise hakan yakaladı umit karan a atmaya calıstı ama hatalı pas yaptı yane yakalayamadı gibi kör bi yorum nasıl yapıyor..)

bizimkiler sut atıyo baya sert bi sekilde top rakibe carpıp ceza sahası içinde havalanıyor spiker eleman ve top dısarı cıkıyor, hayır kaleci cıkmadan yakaladı (lam top penaltı noktasının yarım metre kaleye yakın tarafıan düştü istedigi kadar sekse yerde gene cıkmaz dik indi yere nereye cıkmadan yakalıyo..)

gs sağ kanattan sola top atarken " simdi hakan sükür evet hakan sükür pas istiyo top hakan ünsalda ( muha hakan sükür uyuyo o sırada top istedigi yok ünsala sükür diyip sonra durumu baglamak için gene batırıyo top istiyo diyo ya sabır..hatan varsa düzelt stand up yapıyo gibi hata yapınca elalem gülücekkenm yok yapmadım aslında planlı soledim ayakları..)

gs son 4 atagı yapmıstır inter o sırada sürekli kendi sahasındadır evet sayın seyirciler gs nin defansı cok yavas bu sebepten dolayı kalesinde sürekli ataklar görmekte ...:)

Batista oyuna girer top gelir batistuta ama nbatista biliyorsunuz batistuta da katara gitti yılık bilmem kaç ml dolara...( lol ya nerden nerye atlıyo magazin eklemedigi kaldı)


daha pek cok sey oldu da aklımda kalmadı , izleyen varsa maçı iliştirin suraya :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlker Yasin walla cogu macta fb li oldugun acikca gostermistir..
gecenlerde futbol nostalji yi izliorum lig tv den fb gol atio avazi ciktigi kadar bagirio gs gol atiyo kimse duymuo lol
sora bjk-gs maci izliorum ilker yasin spiker mac bitio adam bole:
evet sayin seyirciler mac gs nin hakkı deildi bjk yenmeliydi futbolun adaleti yok gs haksiz yendi fln bole konusuo auhuhzuxa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Aktan daha iyidir hocam o enazından FB lilik yanı ağır bastığında tutupda canlı yayında Galatasaray'lı oyunculara "aile terbiyesi görmeşiz kişiliksiz insanlar" (ümit davala ya yapmıştı bu yorumu) diye konuşmuyor. Ya bu İlker Yasin üstüne üstlük Kanal D Spor Müdürü. E yuh diyorum, susuyorum.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

laf yok.. adamın (hakem) "bikeriful" dediğini bile gördü :)
o orta şut orta şut olayında nooluyoruz adam takıldı sarssın biri biraz şunu dedim.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 03 August 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilker yasini bırakın ben bugune kadar türk televizyon kanallarında dogru durust yorum yapıp macı anlatan gormedim - ha avazı cıktıgı kadar bagırıp seyirciyi gaza getirmeyi basaranlar var.
butun mac boyunca hepsi : osman hasana verdi hasan aliyi gordu tolga sag kanatta toybarsı kaçırdı.

bir de eurosportta mac izlemenin keyfi var, spikerlerinin hiç biri su suna verdi demiyor, guzelce macı ve oyuncuları anlatıyor espriyle karısık akıllıca yorumlar yapıyolar. bizimkilere de ogretseler keske, sac bas yolmadan mac seyredebilelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ewet bi yıl aradan sonra ben devam edeyim,
yine yerlerdeydim ben,yenildik ama güldüm sayesinde:
x(emreydi sanırım) orkestra gibi(top dagıtmasından bahsediyor),
o topa bi ayak lazım,ama o ayak bizim deil,
pas kaybı[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi kameralarin, ilker yasinin hatalarinda bisi yokta
bu mac esnasinda reklam sokma olayindan sonra bile hala kanal d verirse maci.. yani bilmiorum pes ...
korner kullanioruz orta yapilacak diger kaledeki kameradan gosterio, ilker yasin zaten tam bi aval, yorumcu ile spikerin arasindaki farki bilmior, ikisini de yapmaya calisior ama ikisini de beceremior, ayni kendisi gibi bi tane daha yetistirdi kanal d de, voleybol maclarini sunan adam.. ilker yasin ustamiz felan dio.
alpay bi aralar bi mactan sonra yaptigi yorum icin kufretmis buna onu anlatiodu, kufurden daha kotu seylere layik.. bi de en uzuldugum nokta bu adam fenerbahceliim die gecinenlerden, biraz sacmaladim ama kisacasi en nefret ettigim insanlar arasinda ilk siralardadir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...