mtlstrm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gençler , ziraat atm kartımı kaybettim ve yarın acil para cekmem lazim direk bankaya gitsem yeni kart alabilir miyim veya yarın paramı çekebilir miyim kimlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paranı çekebiliyo olman lazım ama kart öyle hemen gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hesap cüzdanı gibi bir naneyle ya da tc kimlik numaranla çekebiliyor olman lazım. Kart bir günde çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mtlstrm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kimlik no ile kart cüzdanı verirler heralde , tam da zamanını buldu kayboldu.. neyse sağolun arkdşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 atm den kartsız işlemle cekebilisoun diye biliyorum cok heycanlanma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 parmak iziyle para çekilen sistem koyacaklardı bir ara şimdi var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Olan matikler var da hepsinde yok tabi. İçerden çekersin ama kart min 2-3 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 parmak izi degilde avuc ici var :) ama onu onceden tanimlaman gerekiyo fln.tc kimlik noyla cekersin parani ama hesaba ait subeden cekmezsen 5-10lira kesinti yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar