SCelen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Youtube da videolarıma müzik eklemek istiyorum lakin telif hakkından dolayı accounta video sınırı gelmesinden çekiniyorum. Telif hakkı olmayan müzik bulabileceğim siteler varmıdır bu varoş net aleminde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 youtube senin için telif hakkında problem olmayan bir şarkı veriyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Tonla oyun videosunda arkada hep bilinen şarkılar çalıyor, onların başına bir iş geliyor mu ki de sana birşey olacak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 valla soruyo videon var onda şu şarkı çalıyormuş onaylıyousun diye. onaylıyıp geçiyosun, youtube reklamlarıyla fln uğraşmıyosan hiçbişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar