KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kızım galiba annesinin bilgisayarını kurcalamış. outlook express'i açmak istediğimizde microsoft office outlook başlatılamıyor. outlook penceresi açılamıyor. klasör kümesi açılamıyor. c:userstoshibaappdatalocalmicrosoftoutlookoutlook.pst dosyasında hata algılandı. outlook'tan ve posta ile çalışan diğer tüm uygulamalardan çıkın, sonra da dosyadaki hataları tanılamak ve onarmak için gelen kutusu onarım aracını(scanpst.exe)kullanın.gelen kutusu onarım aracı hakkında daha fazla bilgi için yardım'a bakın. şeklinde uyarı çıkıyor. ne yapmamız lazım? ne olur yardım edin arkadaşlar.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yeniden kurmayı denesen olabilitesi var sanki. Herhalde bikaç dosya silmiş yaramaz eheh
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi ihtimal sistemi 1-2 gün geri atarsan düzelir. ama önce pc'yi mutlaka güvenli mod'da başlat. öyle çok bozup düzeltmiştim benim laptopu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yav ben bunu denedim yalnız güvenlki modda yapmadım ve bir şey düzelmedi. güvenli modda yapıp yapmamak arasında bir şey fark eder mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 güvenli modda restore olmaz diye biliyorum ben ya. Normal al bence.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abicim yok, ne güvenli modda, ne de normalde sistem geri yüklemeyi başarılı şekilde yapmama rağmen outlook açılmıyor ve aynı hata mesajını veriyor. farklı önerisi olan var mı?
Slint Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Scanpst'yi (inbox repair tool) çalıştırmayı denediniz mi? Maillerin olduğu dosya zarar görmüş.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 nasıl çalıştıracağız onu? tarif edebilir misin çünkü harbiden bu mevzular konusunda çok az bilgiye sahibim.
Slint Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Program FilesMicrosoft OfficeOffice içinde olması lazım dosyanın
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 En iyisi bundan sonra bir IMAP servisinde yedekleyin postalari, Yandex'i kullaniyorum ben, yolladigim ve aldigim her posta orada yedekleniyor. Bu tarz sorunlar icin (en azindan veri kaybi asamasinda) kesin cozum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tavsiyelerinize aynen uyacağım, sonucu bildireceğim.
Öne çıkan mesajlar