nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oynayan var mı? dün aldım steamden. baya sardı. çok zor yetişemiyorum her yere.. http://store.steampowered.com/app/222820/?snr=1_7_suggest__13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Emergency'nin ilk oyununu oynamıştım, 1998'de. O dönem için farklı bir konsept işliyordu, eğlenceliydi. Görevlerden birinde Formula 1 pistinin güvenliğinden sorumlu oluyordun. :) Serinin devam oyunlarına hiç bakmadı sonra, ayak uydurabildilerse alır oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben çok beğendim valla. daha önce oynamamıştım. multisi de var. 1.5 sene itfaiye'de görev yaptıgım ıcın yangınlarda sorun yokta hasta ve hırsızlara yetısemıyorum. asdsddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Eğlenceli oyun ben ara ara oynuyorum. İlk oyundaki olaylar daha basitti. Bunda baya felaketlerle boğuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar