tamirci Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 daha önce açılmış forumlara baktım beğendiğim güzel şarkıları çektim sizin aklınızda başka güzel türkçe slow şarkılar varsa yazarsanız sevinirim[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 VAlla şu anki duygusallık durumunu söyle sana şarkı yazayım.. Mesela ayrılık ile çok var :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çelik - adanaya kar yağmış. ceza - bir yar sevdim eller aldı. sagopa kajmer - gülüm benim (remix)[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 @Spreewell: cok $akacisin yani..[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben sana Kol dugmelerını onerırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yeni türkü-olmasa mektubun hande yener-acı veriyor ismail yk-nerdesin(cidden guzel) :) yıldız tilbe-dayan yuregim(damar) hakan altun-unuttum seni ben(rakı olsa tamam) sezen aksu-keskin bicak Bunlari dinle sonra ben boyle dunyanın diye baslarsın aglamaya ;) p.s:test edildi onaylandı.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hmm gel kitapsız gel vicdansız dıye bı sarkı wardı adı neydı acaba..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Baha - Ask Olmazlar Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İstanbul'da Sonbahar severim çok (teomanın)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kargo - yıllar sonra nev - zor 2 yıl önceki favorilerimdi. hala güzeller.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Baha - Ask Olmazsa Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen [signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 şebnem ferah-sigara :( :( :([signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Baha - Ask Olmazlar Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen HAYIRRRRRRRR!!!!!![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kargo - Kalamış Parkı (fazla slow değil) Kargo - Renklerin içinde Kargo - Boğaziçi Şebnem Ferah - Gel Ey Seher Sertap Erener - Aşk (Bu da fazla slow değil) Daha vardır da aklıma gelmiyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: fizban, 17 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: esmeray - unutama beni :) Selçuk :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sezen aksu-beni unutma Sertap erener-sevdam ağlıyor Sertap erener-Unutursun Cem karaca-herkes gibisin Göktan-sen Gülay-cesaretin varmı aşka? Haramiler-mavi duvar Leman sam-rüzgar Nilüfer-söyle buldun mu? Bunlar ağlatmazsa.. Odunsun... sfdgfd.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bak bir kerede guzel parcadır. cekiyoruz hemen.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 başka alalım daha[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hmm.. ben hala sordugum sarkının adını ogrenemedım Gel kıtapsız,Gel vicdansız Çagırmazdım...... Sarkının adı neydı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kayahan sölüyodu ama...?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Emre Altug- Aşk-ı Kıyamet [Şahin-Yeminliyiz ][signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ata Demirer - Çizdim :D[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bora Öztoprak - Seni seviyorum çok güzel parçadır..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Tanju Okan-Hasret Bora Öztoprak-Seni Seviyorum M.Göğebakan-Ayyüzlüm ve Vazgeçilmiyor Murat Kekilli-Ölürüm ve Avara Düş Sokağı Sakinleri- Sevdan Bir Ateş,Gayret Et ve Ayrılık aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kar Beyazdır Olum...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar