tamirci Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 daha önce açılmış forumlara baktım beğendiğim güzel şarkıları çektim sizin aklınızda başka güzel türkçe slow şarkılar varsa yazarsanız sevinirim[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 VAlla şu anki duygusallık durumunu söyle sana şarkı yazayım.. Mesela ayrılık ile çok var :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
spreewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çelik - adanaya kar yağmış. ceza - bir yar sevdim eller aldı. sagopa kajmer - gülüm benim (remix)[signature][hline]http://www.ivefan.com/
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 @Spreewell: cok $akacisin yani..[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben sana Kol dugmelerını onerırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
micha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yeni türkü-olmasa mektubun hande yener-acı veriyor ismail yk-nerdesin(cidden guzel) :) yıldız tilbe-dayan yuregim(damar) hakan altun-unuttum seni ben(rakı olsa tamam) sezen aksu-keskin bicak Bunlari dinle sonra ben boyle dunyanın diye baslarsın aglamaya ;) p.s:test edildi onaylandı.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hmm gel kitapsız gel vicdansız dıye bı sarkı wardı adı neydı acaba..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Baha - Ask Olmazlar Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İstanbul'da Sonbahar severim çok (teomanın)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kargo - yıllar sonra nev - zor 2 yıl önceki favorilerimdi. hala güzeller.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Baha - Ask Olmazsa Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen [signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
555 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 şebnem ferah-sigara :( :( :([signature][hline]aşk böceği le petite ezique
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Baha - Ask Olmazlar Baha - Yanlızlıgım Baha - Ölmeyen Şarkı Baha - Kutupta Yaz Gibi Yaşar İpek - Bir kerede İbrahim Tatlıses - Seni Sana Bırakmam Murat Göğebakan - Ay Yüzlüm Göktan - Sen HAYIRRRRRRRR!!!!!![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kargo - Kalamış Parkı (fazla slow değil) Kargo - Renklerin içinde Kargo - Boğaziçi Şebnem Ferah - Gel Ey Seher Sertap Erener - Aşk (Bu da fazla slow değil) Daha vardır da aklıma gelmiyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: fizban, 17 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: esmeray - unutama beni :) Selçuk :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sezen aksu-beni unutma Sertap erener-sevdam ağlıyor Sertap erener-Unutursun Cem karaca-herkes gibisin Göktan-sen Gülay-cesaretin varmı aşka? Haramiler-mavi duvar Leman sam-rüzgar Nilüfer-söyle buldun mu? Bunlar ağlatmazsa.. Odunsun... sfdgfd.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
micha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bak bir kerede guzel parcadır. cekiyoruz hemen.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 başka alalım daha[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hmm.. ben hala sordugum sarkının adını ogrenemedım Gel kıtapsız,Gel vicdansız Çagırmazdım...... Sarkının adı neydı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kayahan sölüyodu ama...?[signature][hline]all your base are belong to us !!!
noxite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Emre Altug- Aşk-ı Kıyamet [Şahin-Yeminliyiz ][signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330
adonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ata Demirer - Çizdim :D[signature][hline]There's someone who needs you.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bora Öztoprak - Seni seviyorum çok güzel parçadır..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Tanju Okan-Hasret Bora Öztoprak-Seni Seviyorum M.Göğebakan-Ayyüzlüm ve Vazgeçilmiyor Murat Kekilli-Ölürüm ve Avara Düş Sokağı Sakinleri- Sevdan Bir Ateş,Gayret Et ve Ayrılık aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kar Beyazdır Olum...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar