Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 _Rave said: Tam tersi 6-7 ay arkadaş takılırsan ben seni hiç öle görmedim yeme ihtimalin daha yüksek abi.Ayrıyetten o sürede kızın başka birini bulmasıda çok çok büyük bi ihtimal.Ne direk girişmek nede fazla uzatmak lazım. Bide ilişkinin en güzel dönemi ''flört'' dönemi heralde ya.O nası tatlı heyecandır öle yerappi. bakıcaz kanka şu an daha erken de ilerleyen zamanlarda gelişme olursa yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 noyzura gibi ido'da cikip gelmesin simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Jim_E_Rustler said: İşin en komigi bu kızın bi arkadasımın kuzeni olması. ayarlasana ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 erol un kizimi bu kiz erol un yeri orayi biz adam ettik ya 15 yil once kimse gitmezdi babamlar gitmeye arkadaslarini ailelerini getirmeye basladi sonrada tuttu gitti erol 25 ten cok daha fazla yapiyordur gecelik en az 5-6 bin cirosu vardirda erol duzgun adamdi bu kiz nasil bole dovme falan yapmistirmis yazik ya Raistllin said: Fistan said: kız güzelmiş abi hem çok güzel hemde öyle kaşar falan değildi konuşmaları falan bende öyle bi izlenim bıraktı,ama benim arabam puntoya değilde mercedeslerde görüyomuş kendini anladığım kadarıyla :) bir de işin şöyle bir yanı var babasının sahibi olduğu erol balık mudanyada tektir ayda tahmini 20-25 bin lira civarında geliri olan bir yer ve tek çocuk.Ah be kızım sen gerçek aşkını bulsana niye yalan işlerin peşinden koşup kendi güzelliğine yazık ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 matama said: erol un kizimi bu kiz erol un yeri orayi biz adam ettik ya 15 yil once kimse gitmezdi babamlar gitmeye arkadaslarini ailelerini getirmeye basladi sonrada tuttu gitti erol 25 ten cok daha fazla yapiyordur gecelik en az 5-6 bin cirosu vardirda erol duzgun adamdi bu kiz nasil bole dovme falan yapmistirmis yazik ya Raistllin said: Fistan said: kız güzelmiş abi hem çok güzel hemde öyle kaşar falan değildi konuşmaları falan bende öyle bi izlenim bıraktı,ama benim arabam puntoya değilde mercedeslerde görüyomuş kendini anladığım kadarıyla :) bir de işin şöyle bir yanı var babasının sahibi olduğu erol balık mudanyada tektir ayda tahmini 20-25 bin lira civarında geliri olan bir yer ve tek çocuk.Ah be kızım sen gerçek aşkını bulsana niye yalan işlerin peşinden koşup kendi güzelliğine yazık ediyosun reyiz kız da düzgündü zaten,ama şan şöhret kafa karıştırmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yazik olmus guzelde kizdi ne gerek var simdi internette kim baksa ibrahim dovmeli idonun eski sevgilisi diye gecicek ayni bade gibi tavla kizi her baktiginda mahsunu gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Raistllin said: reyiz kız da düzgündü zaten,ama şan şöhret kafa karıştırmış işte Haaah, kızı kurtarma moduna da gitti, tam isa kompleksli azgın genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 jim reyiz git ilk konuyu açtığımda olan mesajlarımı oku kızdan nasıl bahsetmişim hadi öptüm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesajı geç, konu konu karılı mesaj aramıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ido kızdan ayrılmış versiyon yapsın biri şunu http://www.youtube.com/watch?v=2FxWwrli8So Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Jim_E_Rustler said: bu ne lan? o paralar gerçek olamaz dfs değildir zaten. gerçekse acayip sinirlendim suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 GErçek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Jim_E_Rustler said: İşin en komigi bu kızın bi arkadasımın kuzeni olması. komik bisey yok, herkes birinin kuzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aquila said: Jim_E_Rustler said: İşin en komigi bu kızın bi arkadasımın kuzeni olması. komik bisey yok, herkes birinin kuzeni. aynen niye komik olsun dalgamı geçion arkadaşınla kuzenin veriomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gerce herkesin kuzeni olmayabilir, akraba diye degistirelim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Laf agizdan Bi kere cikar aquila kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cantug said: aquila said: Jim_E_Rustler said: İşin en komigi bu kızın bi arkadasımın kuzeni olması. komik bisey yok, herkes birinin kuzeni. aynen niye komik olsun dalgamı geçion arkadaşınla kuzenin veriomuş? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 senin kuzenlerini bulurum cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 E phyx benim kuzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Beyler kuzen dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 soyle banyoyu hazirlasin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ido'nun dediği 'bize zaden hep bozuğu denk gelir' cümlesindeki bozuk kelimesi hepimizde aynı çağrışımı mı yapıyor? dsfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sana ne çağrıştırdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: Masakari said: Ben kıza yazdım bile takma kafana kronun tekinden kurtuldun diye cevap bekliyorum şuan twitterdan milyonlarca insan gibi mi yoksa benim gibi özel cep telefonundan mı yazdın kardeşim ;) zaten cebinden mesaj atan "tek" sensin dimi abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 @dworgian çok ince görmüşsün kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar