Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alesta NGC Starcraft Turnuva

sidar1

Öne çıkan mesajlar

21-Kasım-2004
Saat:11:00
Oyuncu sayısı: 24
Oyun : Starcraft broodwar
Eleme sistemi : Çift Eleme
Turnuva Tipi : 1vs1
Adres:İhlamurdere caddesi Altintaş sokak No:23
Tel:0212 227 16 69

Mapler:
Korhal
Dahlia of jungle
Gorky Park
Lost Tample
chow chow

Katılım Ücreti: 10 Milyon
Oyunculardan katılım ücreti dışında saat ücreti alınmayacaktır.

Kurallar:
1. Turnuva 3 oyun üzerinden oynanacaktır, 2 oyun kazanan bir üst tura çıkacaktır.
2. Turnuva çift eleme sisteminde olup, kaybeden oyuncunun yenilenler grubundan turnuvaya devam hakkı olacaktır. ikinci kez yenilen oyuncu ise turnuvadan elenecektir.
3. Oyun sırasında bağlantı veya elektrik kesilmesi, oyundan düşme gibi durumlarda oyun baştan tekrarlanacaktır veya oyunun galibi hakemler tarafından belirlenecektir.
4. Oyun sırasında oyunun akışını etkileyecek herhangi 3. parti programların kullanılması kesinlikle yasaktır.
5. Turnuvaya oyuncular kendi klavye ve mouselarını getirebilirler

Ödüller:
1.LOGITECH - FORMULA GP DİREKSİYON

2.LOGITECH - INTERNET NAVIGATOR KLAVYE II

3.LOGITECH - PRECISION GAMEPAD
Sosyal ağlarda paylaş

Katılacak herkese başarılar[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

aferin..alkışladı herkes seni.."nası sohtu la lafı..ba ba...çog cevval bi herif olm bu herif" diye.
çok ilginçtir,alesta tayfasından kimseyle doğru düzgün iletişim kuramadım.biyerde de panda alf le takışmıştık.bu adamlar mağrada falan mı yaşıyolar nedir...insanlarla iletişimi bilmiyolar mıdır nedir.laf sokma gibi bir çabaları mı vardır nedir..
ne var para basıo dediysem..kötü bişey mi dedik?
töwbe...light,give me strength...[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

yani cevap verdiğin ve senin tabirinle "nası laf soktun öööğğğeh" şeklindeki yaklaşımın alesta tayfasının neden seninle iletişime geçemediğinin kanıtı olsa gerek.

ayrıca sidar bilir ben alesta tayfası olarak adlandırılan grubu kendi forumumuzdan banlayan kişilerdenim. Fakat bu tavrın da gerçekten akıl almayacak biçimde saçma.

Çünkü bir turnuva haberidir bu.
Alesta tayfasının geyiği değildir.
Katılmak istemiyorsan kasma.

İlgilenen arkadaşlar da lütfen mesaj atsınlar.

Çok eğlenicez çoook...

PS: Oyunu süper bilmeniz önemli değildir.
Sadece izlemeye bile gelebilirsiniz. Böylece gerçekte SC'nin ne olduğunu da görürsünüz... Kimbilir belki siz de başlarsınız...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
Sosyal ağlarda paylaş

kimseye laf sokmaya falan kalktıgım yok. Herneyse ödüllerin fiyatından sundan bundan bahsetmicem.
Adres: İhlamurdere caddesi altintaş sokak No:23
Tel:0212 227 16 69

Tarif:Beşiktaştakı deniz muzesini bulun hemen karısında köşesınde garanti bankasının oldugu caddeye gırın (kabalcı kitap evinin bulundugu meşhur ihlamurdere caddesi) dumduz ilerleyin 200m sora Hacıoglu lahmacunu goruceksınız ilerlemeye devam edin az ilerde Yayla et kasabı var onun oldugu sokak Altıntaş sokaktır. Sokaga girin 50m ilerde Sagdayız.
Bulamacıma dersenız sabit bir nokta soyleyın telefon acın gelip alalım.
0212 227 16 69
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sidar1, 10 Kasım 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
01-Black-Sun
02-[SoD]Drone
03-Sonic-Tr
04-Darkonethegosu
05-Oyman
06-Frost
07-[LombaK]Pyros
08-Fenix-Slayer
09-Darkswarm
10-XelNaga
11-Darvin
12-Turco[DELİ]
13-BeetleJuice
14-Marine
15-Deatwish
16-Sugosu
17-PandaALF
18-ARaCHNoPHoBiA
19-Duke

hmm. Bunlar davetli listesi felan mi ? hehe, eger oyleyse benim adim nicin geciyo ki ? Turkiyenin en iyilerinden miyim ? diilim. Bi yanlislikta olmus olabilir tabi ki.

Bi de bi yanlislik yoksa (ki beni oraya yazan adamin aklina sasiyorum :D) ben istanbulda degilim izlemeye dahi gelemem...
Bu arada bugun ayin kaci yaw ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 15 Kasım 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Aklıma ilk gelenler Slasher ve Zaphod
Da tabi fii tarihi. Zaphod belki bırakmamıştır

Bunların dışında RaHaTSiZ , Jugger(eh sol bole) ve daha bırcogu... Ben lıstede goremedım sahsen.[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue)
Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman)
For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...