sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 21-Kasım-2004 Saat:11:00 Oyuncu sayısı: 24 Oyun : Starcraft broodwar Eleme sistemi : Çift Eleme Turnuva Tipi : 1vs1 Adres:İhlamurdere caddesi Altintaş sokak No:23 Tel:0212 227 16 69 Mapler: Korhal Dahlia of jungle Gorky Park Lost Tample chow chow Katılım Ücreti: 10 Milyon Oyunculardan katılım ücreti dışında saat ücreti alınmayacaktır. Kurallar: 1. Turnuva 3 oyun üzerinden oynanacaktır, 2 oyun kazanan bir üst tura çıkacaktır. 2. Turnuva çift eleme sisteminde olup, kaybeden oyuncunun yenilenler grubundan turnuvaya devam hakkı olacaktır. ikinci kez yenilen oyuncu ise turnuvadan elenecektir. 3. Oyun sırasında bağlantı veya elektrik kesilmesi, oyundan düşme gibi durumlarda oyun baştan tekrarlanacaktır veya oyunun galibi hakemler tarafından belirlenecektir. 4. Oyun sırasında oyunun akışını etkileyecek herhangi 3. parti programların kullanılması kesinlikle yasaktır. 5. Turnuvaya oyuncular kendi klavye ve mouselarını getirebilirler Ödüller: 1.LOGITECH - FORMULA GP DİREKSİYON 2.LOGITECH - INTERNET NAVIGATOR KLAVYE II 3.LOGITECH - PRECISION GAMEPAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Katılacak herkese başarılar[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya şu alesta alesta muhabbetinden nasıl öğğehh geldi biliyn mu...vallaha..starcraftın olduğu heryerdeler yaa...tamam aziminizi tebrik ediyorum ama bi de emekli olun be kardeşim..paranın da a..na koydunuz afedersin :D[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet para basıyoruz ama senın kafa basmıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aferin..alkışladı herkes seni.."nası sohtu la lafı..ba ba...çog cevval bi herif olm bu herif" diye. çok ilginçtir,alesta tayfasından kimseyle doğru düzgün iletişim kuramadım.biyerde de panda alf le takışmıştık.bu adamlar mağrada falan mı yaşıyolar nedir...insanlarla iletişimi bilmiyolar mıdır nedir.laf sokma gibi bir çabaları mı vardır nedir.. ne var para basıo dediysem..kötü bişey mi dedik? töwbe...light,give me strength...[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yok ya ole delıler gıbı para bastıkları yok adamların ne zaman gıtsem -ki cok gıdıyorum- her zaman bos oluyor, hafta sonraları dolu anca.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yani cevap verdiğin ve senin tabirinle "nası laf soktun öööğğğeh" şeklindeki yaklaşımın alesta tayfasının neden seninle iletişime geçemediğinin kanıtı olsa gerek. ayrıca sidar bilir ben alesta tayfası olarak adlandırılan grubu kendi forumumuzdan banlayan kişilerdenim. Fakat bu tavrın da gerçekten akıl almayacak biçimde saçma. Çünkü bir turnuva haberidir bu. Alesta tayfasının geyiği değildir. Katılmak istemiyorsan kasma. İlgilenen arkadaşlar da lütfen mesaj atsınlar. Çok eğlenicez çoook... PS: Oyunu süper bilmeniz önemli değildir. Sadece izlemeye bile gelebilirsiniz. Böylece gerçekte SC'nin ne olduğunu da görürsünüz... Kimbilir belki siz de başlarsınız...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tarif edebilir misiniz adresi?[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kimseye laf sokmaya falan kalktıgım yok. Herneyse ödüllerin fiyatından sundan bundan bahsetmicem. Adres: İhlamurdere caddesi altintaş sokak No:23 Tel:0212 227 16 69 Tarif:Beşiktaştakı deniz muzesini bulun hemen karısında köşesınde garanti bankasının oldugu caddeye gırın (kabalcı kitap evinin bulundugu meşhur ihlamurdere caddesi) dumduz ilerleyin 200m sora Hacıoglu lahmacunu goruceksınız ilerlemeye devam edin az ilerde Yayla et kasabı var onun oldugu sokak Altıntaş sokaktır. Sokaga girin 50m ilerde Sagdayız. Bulamacıma dersenız sabit bir nokta soyleyın telefon acın gelip alalım. 0212 227 16 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 01-Black-Sun 02-[SoD]Drone 03-Sonic-Tr 04-Darkonethegosu 05-Oyman 06-Frost 07-[LombaK]Pyros 08-Fenix-Slayer 09-Darkswarm 10-XelNaga 11-Darvin 12-Turco[DELİ] 13-BeetleJuice 14-Marine 15-Deatwish 16-Sugosu 17-PandaALF 18-ARaCHNoPHoBiA 19-Duke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 SC bilsem birazcık gelirdim ama ezilirim ben, başarılar katılanlara.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gel dostum Türkiyenin en iyilerinin oyunlarını izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 mekan rahat mı izlemeye uygun mu[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Pek degil ama ızlerız ginede Arcane. Adress olarakta Sihirin eski yerini biliyorsan hemen yanı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sidar bakarsin gelirim uzulme yani. bu aradea beyler oynamak isteyenler ya da izlemekisteyenler durmasin dusunmesin gitsin .isteyen oynasin isteyen izlesin. sc lan bu oynamak kadar izlemesi zevkli olan kac oyun var baska . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: sidar1, 10 Kasım 2004 23:37 tarihinde demiş ki: 01-Black-Sun 02-[SoD]Drone 03-Sonic-Tr 04-Darkonethegosu 05-Oyman 06-Frost 07-[LombaK]Pyros 08-Fenix-Slayer 09-Darkswarm 10-XelNaga 11-Darvin 12-Turco[DELİ] 13-BeetleJuice 14-Marine 15-Deatwish 16-Sugosu 17-PandaALF 18-ARaCHNoPHoBiA 19-Duke hmm. Bunlar davetli listesi felan mi ? hehe, eger oyleyse benim adim nicin geciyo ki ? Turkiyenin en iyilerinden miyim ? diilim. Bi yanlislikta olmus olabilir tabi ki. Bi de bi yanlislik yoksa (ki beni oraya yazan adamin aklina sasiyorum :D) ben istanbulda degilim izlemeye dahi gelemem... Bu arada bugun ayin kaci yaw ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Nıckınde bı karısıklık olmus kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Sidar, türkiyenin en iyilerinden birçoğu bıraktı... o lıstedekılerınde, pek takıp etmesemde en ıyılerden olduklarını dusunmuyorum. Turnuvanda başarılar sana.[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 harris disinda herkes o listede iste . birakan en iyiler kimler bu arada merak ettim bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aklıma ilk gelenler Slasher ve Zaphod Da tabi fii tarihi. Zaphod belki bırakmamıştır[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 zaphod = sugosu [signature][hline]Auxilium Meum A Domino [Bu mesaj Gulyadkin tarafından 15 Kasım 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 herif özenmiş korece nik almış hay yavrum evladım benim :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 slasheri da aksamlari serverda oyun atarken gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Gimli, 15 Kasım 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Aklıma ilk gelenler Slasher ve Zaphod Da tabi fii tarihi. Zaphod belki bırakmamıştır Bunların dışında RaHaTSiZ , Jugger(eh sol bole) ve daha bırcogu... Ben lıstede goremedım sahsen.[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 O listede iyi oynayan olabilir.. Ama benım dedıgım adamlar eskıden medıcte mılletı kastıranlardı.. Zaphod falan... yok ıste lıstede... 2. lig futbol musabakası gıbı o lıstede oynanacak maclar[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar