Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Red said: nutritionın fakeSİ ama o kimin fakesiydi bilmiyorum fakeception?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: olm bana göt möt yazdırmışsınız. ayıptır günahtır ağzımda nimet. ağzınla yazıosan takdir ettim ayrıca
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 devochi bence. xunn ve sipeyskeyk dışında sağa sola kontrolsüz bir biçimde saldıran kimse yok benim hatırladığım kadarıyla.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: olm bana göt möt yazdırmışsınız. ayıptır günahtır ağzımda nimet. ne yiyonlan.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Devochi Da2019 gibi nickli olan degil mi
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 beyler hızlı drama döndürmeyin çalışmaya çalışıyoruz burda
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bazıları stoyayla paso dalaşıyo da arada çıkıp iki laf da ben atayimciler çok komik la aggroyu ben alim biraz cempostaicisi gel bakim biyerde bana da laf atmıştın sen ne ayaksın bi çözelim önceki nickleri bi sırala bakalım varsa tabi ama devi tanıyosan vardır illla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya killer abi arkadaşısın ama savunmak zorunda değilsin alşsdfsd YANDAŞI DA GELDİİİİİ
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 @killer dev'i tanıman için çok geriye gitmene gerek yok. sürekli yeni acc alıp 3 gün sonra farkedildiği zaman banlanan bi adamdı kendisi. sana attığım lafta köpek gibi dişilerin kıçlarını kokluyorsun. azdın mı? demiştim. he ayrıca fake değilim. üye olmamamda ki tek sebep öğrenci iken ev arkadaşımla ortak acc kullanıyordum :) onun hesabı ile yazardım. wow oynadığım dönem o oynamazdı, ben sadece girer wow bölümünde yazardım. arada sırada okurdum ordan biliyorum.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Akito said: ya killer abi arkadaşısın ama savunmak zorunda değilsin alşsdfsd YANDAŞI DA GELDİİİİİ sus lan adam bana bi topikte laf attı onun hesabını soruyorum ben. yandaşı geldi diyo lol
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: kafanıza dumbell ile vururuz işte bu doğru sakatlık orada
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cempostaci said: dev'i tanıman için çok geriye gitmene gerek yok. sürekli yeni acc alıp 3 gün sonra farkedildiği zaman banlanan bi adamdı kendisi. dev bu forum ktilesine çok katkısı olmuş bi insandır ama bilmez çoğu kimse
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 napsın hacım herkesi kendi gibi saniyo garibim :( yancıların efendisi akito.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 geldim cempostaciya bişey soruyorum yancı geldi diyo. gel sağa çek gel gelgel
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sirayla tanklamaya basladilar rotasyon yapiyorlar sdf
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dilan zaten ortalık karışık bi sus allansen
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 "bazıları stoyayla paso dalaşıyo da arada çıkıp iki laf da ben atayimciler çok komik la" kas yapmayın demiyorum yapın SHREDDER ASS FUCK falan iyi güzel de az yazdığını okuyun lan.
Öne çıkan mesajlar