AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu account makerda hack mumkun yani bagzi seylerin fixlenmesi lagzim benim bir bilgim yok bu konuda cgi dan anlayan arkadaslar yazarsa msnlerini yada bilgilerini sevinicem hatayi soyliyeyim eger copy paste yaparsaniz istediginiz karakterleri kullanarak account aciliyor dolayisi ile hack mumkun oluyor.Nasil yapabilecegiz bunu ? lutfen yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 neyi copy paste yaparsan tam olarak acıklarsan yardım edecek birileri çıkar[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yayınlaman daha yararlı olur bence direk kapatırlar.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ilgili kontrolleri browserda forma yazilirken degil de account acilirken yaptirirsan sorun olmaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Al kardes düzenle kullan onlar yalan isler en sagliklisi bu vede en çalısmaya teşvik edicisi ;) E-mail Form Code (contact.php) Email Form $ipi = getenv("REMOTE_ADDR"); $httprefi = getenv ("HTTP_REFERER"); $httpagenti = getenv ("HTTP_USER_AGENT"); ?> Your Name: Your Email: Attention: Sales n Billing General Support Technical Support Webmaster Mail Message: Free Code at: ibdhost.com/contact/ -------------------------------------------------------------------------------- Code for sendeail.php Sendemail Script $myemail = "your@email"; if(!$visitormail == "" && (!strstr($visitormail,"@") || !strstr($visitormail,"."))) { echo "Use Back - Enter valid e-mailn"; $badinput = "Feedback was NOT submittedn"; } if(empty($visitor) || empty($visitormail) || empty($notes )) { echo "Use Back - fill in all fieldsn"; } echo $badinput; $todayis = date("l, F j, Y, g:i a") ; $subject = "For " . $attn ; $message = " $todayis [EST] n Attention: $attn n Message: $notes n From: $visitor ($visitormail)n Additional Info : IP = $ip n Browser Info: $httpagent n Referral : $httpref n "; $from = "From: $myemailrn"; if ($myemail != "") mail($myemail, $subject, $message, $from); ?> Date: Thank You : ( ) Attention: Message: Next Page [signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu bildiğin php postmail değil mi :-P bunu kullanan var mı hala[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 :) kendi scriptimi vermezdim heralde dimi , de en güvenlisi budur kardes hala tanımam üzerine ![signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Script lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Xcrack, 17 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Script lol. ? Eglenen Kişilik :) -Script -ZUAHAHAHAHAH -Yogurt - MAUAHAHAH ZUAHAHAH NIAHAHAHA :lol:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lol = laugh of loud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Türkçe'mize sahip çıkmak için sizi Türkçe kelime ve kısaltma kullanmaya davet ediyorum. --------------- GG ya da YSG: Gürültülü gülmek, yüksek sesli gülmek. KA: Kahkaha atmak --------------- bunları ben de beğenmedim en iyisi gülmekten öldüm, allah da seni öldürsün gibi şeyler kullanın.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 mor yararatık:wadaaaaa herhangi biri:ne wadası ulan mor yaratık:wadaaaaaa wadaaaaa herhangi biri:vah canımm wadaaa mı wadaa ha mor yaratık:wadaa wadaaa wadaaa herhangi biri:al sana (çeşitli hareketler)wadaaa, gülme efekti (ahuhauha auahduhsas) Not=izlediğim bi yerden aklımda kalmış yarım yamalak bişiler konu ile bi alakası yok sanırım ama olsun.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya siz aptal misiniz? baggio kardes nasil ulasabilirim sana dedigini yapmayi cok iyi bilemiyorum bi sorun cikmasin simdilik sistemi biraz degistirdim ama dedigin mantikli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Kerhuzad, 18 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: mor yararatık:wadaaaaa herhangi biri:ne wadası ulan mor yaratık:wadaaaaaa wadaaaaa herhangi biri:vah canımm wadaaa mı wadaa ha mor yaratık:wadaa wadaaa wadaaa herhangi biri:al sana (çeşitli hareketler)wadaaa, gülme efekti (ahuhauha auahduhsas) Not=izlediğim bi yerden aklımda kalmış yarım yamalak bişiler konu ile bi alakası yok sanırım ama olsun. bunu flashberkin sitesinde gormusundur yada grafi2000 vadaa ile noel dayı kapısıyordu tavsiye ederim www.flashberk.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet doru noel dayı ile kapışıyordu wadalar haha baya komikti[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: AlicanK, 18 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki: baggio kardes nasil ulasabilirim sana dedigini yapmayi cok iyi bilemiyorum bi sorun cikmasin simdilik sistemi biraz degistirdim ama dedigin mantikli geldi swat accountu kullanarak ya da değiştirerek yapamazsın o işi yani çok zor yenisini yaz daha iyi eğer cgi bilgin varsa kontrol ettir formda gönderilen tanımsız karakter varsa öldür işlemi.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar