Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 olsun.uzun zamandır hiç bukadar post kasmamıştım hep siyaset siyaset nereye kadar anca sen şakirtsin sen ulusalcısın falan..iyi oldu bu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben hala poşetteyim kondom yerine poşet tercih edenlerin olduğu ülkede ne farkeder ne olduunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 said: SNA1L said: GodBlessStoya said: SNA1L 500 cokmus ya 5 dakkalik ise..ama baba olamamak priceless fix'D bumu yani bukadar mi Fix'd. Sadece bunu demeye geldiydim feci gözüme battı. zaten herşey tatlıya bağlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Günahlar,günahlar :)gençliğim aklıma geldi peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi bok yemenin nesi günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Rasmon said: abi bok yemenin nesi günah Boku yemesi işte Abi adamın ne çektiğini tahmin edebiliyorum.yurtdışın da öğrenciyken türk kız arkadaşım ,telefon açarak hamileyim,ailem duyarsa beni öldürür.evlenmemiz lazım dediğin de,testler olumlu çıktığın da,nikah gününü bile almıştım aptal gibi... Taa ki ailemin yanına haftasonu gelip özlemine dayanamadığım için 1 gün erken dönüp bir rusla basmamın sonucun da itiraf ettirmiştim :) ki ben de korunmuştum v.s de ,kadın kadar şeytan varlık varmı diye hala şüphelenir dururum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ucuz yırtmışsın hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bir de düşünsene basamadığını. evleneceksin boş yere. hatun da alışkanlığı sürdürecek. olaylar olaylar. vallahi ucuz yırtmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 çipet dasak geçmiyosan ucuz atlatmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Cipetpet said: Rasmon said: abi bok yemenin nesi günah Boku yemesi işte Abi adamın ne çektiğini tahmin edebiliyorum.yurtdışın da öğrenciyken türk kız arkadaşım ,telefon açarak hamileyim,ailem duyarsa beni öldürür.evlenmemiz lazım dediğin de,testler olumlu çıktığın da,nikah gününü bile almıştım aptal gibi... Taa ki ailemin yanına haftasonu gelip özlemine dayanamadığım için 1 gün erken dönüp bir rusla basmamın sonucun da itiraf ettirmiştim :) ki ben de korunmuştum v.s de ,kadın kadar şeytan varlık varmı diye hala şüphelenir dururum :s oha lan her geçen gün kadınlardan daha çok korkuyorum vajina özgürlüğüne saygım sonsuz ama bir insanı kendine zincirleyip diğer yandan fındık kırmak büyük şerefsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Cipetpet said: Boku yemesi işte Abi adamın ne çektiğini tahmin edebiliyorum.yurtdışın da öğrenciyken türk kız arkadaşım ,telefon açarak hamileyim,ailem duyarsa beni öldürür.evlenmemiz lazım dediğin de,testler olumlu çıktığın da,nikah gününü bile almıştım aptal gibi... Taa ki ailemin yanına haftasonu gelip özlemine dayanamadığım için 1 gün erken dönüp bir rusla basmamın sonucun da itiraf ettirmiştim :) ki ben de korunmuştum v.s de ,kadın kadar şeytan varlık varmı diye hala şüphelenir dururum :s ucuz yırtmışsın abi allah korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahaha konu o kadar feci ki patiler imana gelmiş allahlar havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar