Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşım hamile, ne yapacağım?

kumathros

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

abi bok yemenin nesi günah

Boku yemesi işte

Abi adamın ne çektiğini tahmin edebiliyorum.yurtdışın da öğrenciyken türk kız arkadaşım ,telefon açarak hamileyim,ailem duyarsa beni öldürür.evlenmemiz lazım dediğin de,testler olumlu çıktığın da,nikah gününü bile almıştım aptal gibi...

Taa ki ailemin yanına haftasonu gelip özlemine dayanamadığım için 1 gün erken dönüp bir rusla basmamın sonucun da itiraf ettirmiştim :) ki ben de korunmuştum v.s de ,kadın kadar şeytan varlık varmı diye hala şüphelenir dururum :s
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Rasmon said:

abi bok yemenin nesi günah

Boku yemesi işte

Abi adamın ne çektiğini tahmin edebiliyorum.yurtdışın da öğrenciyken türk kız arkadaşım ,telefon açarak hamileyim,ailem duyarsa beni öldürür.evlenmemiz lazım dediğin de,testler olumlu çıktığın da,nikah gününü bile almıştım aptal gibi...

Taa ki ailemin yanına haftasonu gelip özlemine dayanamadığım için 1 gün erken dönüp bir rusla basmamın sonucun da itiraf ettirmiştim :) ki ben de korunmuştum v.s de ,kadın kadar şeytan varlık varmı diye hala şüphelenir dururum :s

oha lan
her geçen gün kadınlardan daha çok korkuyorum
vajina özgürlüğüne saygım sonsuz ama bir insanı kendine zincirleyip diğer yandan fındık kırmak büyük şerefsizlik
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Boku yemesi işte

ucuz yırtmışsın abi allah korumuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...