Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bizden kuran varsa beta bitmeden şu işin de tadına baksak?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet bende arıyorum :) 9. server dayım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 4-5 kişi olursak kuralım birlikte. Tek başıma veremem o parayı şimdi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bildiğim kadarıyla 9 kişi olmak gerekiyo guild kurmak için... 50 silver yanılmıyosam...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 2 gold değilmiydi?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 öeh 2 gold benden 10 copper çıkar en fazla :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 server 9'da kuralım o zaman çoğunluk orada. Madem min 9 kişi lazım adam başı 20s civarlarında eder. 20-25s verebilecek olanlar buraya isimlerini yazsınlar. Sayı tamamlanınca konuşuruz. Leonobe ve ben (Narcosis) veririz. Başka?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 guild işiylen ilgilenebilecek biri varsa 2gold veririm ben. Oyuna sadece test amaçlı giriyorum artık.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mali sorunumuz kalmadığına göre coldwind'i de sayabiliriz: 4 kişi oldu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sadece guildi kurmak için adam lazımsa sokarım karakterimi bende[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 guild kurmanın bir faydası yada sağladığı bir kolaylık var mı?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hiç işte. İsminin altına cicili bicili tag taşımak var ve sanırım kıyafet durumu söz konusu. Atraksiyon işte :) Gevur guild'lerine de girebiliriz tabi. N'kadar kalabalık olursa o kadar iyi..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Benıde sayın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 New gay alliance guild diye bişey var forumlarda mesela, buna girebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ben bi guilddeyim. Ne zaman yardim falan gerekse gelebilenler geliyolar. Item meselesi yok, herkes herkese veriyor isine yaramayan seyleri. Cok iyi insanlar. Maillerini aldim oyun cikinca oynamaya basladigimizda yine ayni serverda toplanip baslicaz oynamaya..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Qui, 16 Kasım 2004 14:18 tarihinde demiş ki: New gay alliance guild diye bişey var forumlarda mesela, buna girebiliriz :D hehe adam ilgi alanini sey edio iste aman diyim uzak durun :P sizide cekmesin yumusak yola :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oha ben geyiğine 10 copper dedim ama sorunumuz kalmadıysa vermem madem :) harbi solo takılmaktan sıkıldım. grup işi birşeyler yapalım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ne varsa veririz artik bi guild krulsun. (9.server)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 guilde girince 90s e guild tabard alabilyorsunuz armoru falan yok ama $ekil duruyor direk gogus bolgenizin tamamini o kapliyor zaten $ekil 1-a[Bu mesaj baaluo tarafından 16 Kasım 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yaratici baal :) Peka"tr" :) o younda lvl 60 olduktan sonra ne kadar dayanacaniz merak ediyorum :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 1 ayda lvl60 1 ay artifactlere 1 ay pvp sonra ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben bu oyunu en az 1 yil oynarim horde dan baysam alliance a gecerim bir classdan baysam otekine gecerim cok zevkli zaten kasmasi su an 3 tane level 10+ charim var:P en cok warlock umla ilgileniyorum hepisi cok hos[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: baaluo, 16 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: 1 ayda lvl60 1 ay artifactlere 1 ay pvp sonra ebay Cok insafsizca olmus :) Expansionlar vs. uzar o sure :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: baaluo, 16 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: 1 ayda lvl60 1 ay artifactlere 1 ay pvp sonra ebay hehe bence cok guzel aciklamis ama pvp suresini sen kafadan 2 ay yap :) hele bide baslangicta yaptigin karakter gimp cikarsa ve sen bunu pvpde anlarsan o zaman 2 ay bosa kasma + 2 ay yeniden kasma +2 ay pvp =6 ay diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 human rogue yapiyorum en gimp rogue bile adami deler :) ben oyle 3-5 karakter yapmayi sevmem rogue umu yaparim pvp den skilana kadar oynar satarim expansion dedigini blizzard para kazanmak icin 1 sene sonra yapar ben 1 sene dayanamam gibi gleiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar