MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu olay Simcity 4 ün multi oynanmasını sağlıyo ama ne zaman geleceğini bilen var mı?[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben gordum simcity 4 un bı expansıon packını cuma gunu besıktasta ama adını tam hatırllamıorum ole oldugnu bılseydım hemen alırdım yafff :([hline]Aşk ıle yanıorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben hala sim city'i single olarak oynamanın anlamını çözmeye çalışıyorum,multi oynamanın amacı ne olabilir ki[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Mighty_THoR, 09 Şubat 2003 23:05 tarihinde demiş ki: ben hala sim city'i single olarak oynamanın anlamını çözmeye çalışıyorum,multi oynamanın amacı ne olabilir ki[hline]MAN WHO WALKS ALONE ROFL[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 zaten exp le alakalı deilki multisi.kendi içinde var bağlanmamayı sağlayan araçlar. Simcity Scape[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar