Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Lale Pasajı(Amerikan Pazarı)

Astronom

Öne çıkan mesajlar

Bugün Konya'dan hızlı trenle Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum ama sabah kalktığımda pazar olduğu aklıma geldi :) Amerikan pazarına gidecegim fakat pazar günleri açıyorlar mı dükkanları açmıyolar mı emin olamadım var mı bilgisi olan boşuna 300km gitmiyelim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen dostum onları bende gördüm spor ürünü satıyolar, Pipo almaya gidecegim sanırım ankara içinde en fazla pipocunun bir arada bulundugu yer orasıymıs. AVM'lerde tobaccoshoplar falan var tabi ama kaybolmaya gerek yok şimdi :D Birine gidecegim istedigimi bulamıyacagım sonra hop öbür tarafa nasıl gidecem neyle gidecem diye düşün dur artık. Akşama geri dönmem lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kapalıymış,kepenkleri indirmişler izmir caddesinde zaten bizim Konya'nın zaferi gibi bir yer baya işlek zaten tek kapalı dükkanda oraydı.Kaybolma olayına gelince abartısız söylüyorum 20 kişiye falan AVM sordum adamların yaşadıkları şehirden haberi yok. Kime sorsam yok askerim yok bende gezmeye geldim gibi cümlelerle karşılaştım. Aradığım adresin 2 sini buldum ama işimi halledemedim pipo tütünü aldım geri geldim. Panora diye alışvermezi varmış baya büyük ama kimse nasıl gidecegini bilmiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...