Astronom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bugün Konya'dan hızlı trenle Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum ama sabah kalktığımda pazar olduğu aklıma geldi :) Amerikan pazarına gidecegim fakat pazar günleri açıyorlar mı dükkanları açmıyolar mı emin olamadım var mı bilgisi olan boşuna 300km gitmiyelim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi burası konu dışı vadisi ,hızlı tren yazısını yazman yeni bir siyasi tartışmaya gebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Garbage diye bir yer varmış sanırım oraya açacaktık :D Konu dışı herşey deyince atladım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 o raylar bakımda değilmi yev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ne bakımı daha yeni yapıldı :D Başımıza iş açmayın. Yokmu bilen 10'daki treni kaçırdık 12 dekine yetişelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kapalı olma ihtimali çok yüksek. Google'dan pasajın içindeki iki tane dükkanı bulabildim onlarda çalışma saatlerine "Pazar hariç" ibaresini eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Aynen dostum onları bende gördüm spor ürünü satıyolar, Pipo almaya gidecegim sanırım ankara içinde en fazla pipocunun bir arada bulundugu yer orasıymıs. AVM'lerde tobaccoshoplar falan var tabi ama kaybolmaya gerek yok şimdi :D Birine gidecegim istedigimi bulamıyacagım sonra hop öbür tarafa nasıl gidecem neyle gidecem diye düşün dur artık. Akşama geri dönmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kaybolmazsın ankaranın bir kesişim noktası varsa orada kızılay.en kötüsü kızılaya gidersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kapalıymış,kepenkleri indirmişler izmir caddesinde zaten bizim Konya'nın zaferi gibi bir yer baya işlek zaten tek kapalı dükkanda oraydı.Kaybolma olayına gelince abartısız söylüyorum 20 kişiye falan AVM sordum adamların yaşadıkları şehirden haberi yok. Kime sorsam yok askerim yok bende gezmeye geldim gibi cümlelerle karşılaştım. Aradığım adresin 2 sini buldum ama işimi halledemedim pipo tütünü aldım geri geldim. Panora diye alışvermezi varmış baya büyük ama kimse nasıl gidecegini bilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Panoraya arabasız nasıl gidilir ben de bilmiyorum (:P) karuma gitseydin hem yakın hem de benim kuzenin dükkanı vardı indirim yaptırırdım pipolarda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Karum? Alışveriş merkezi mi oluyor :D Panora için 185'e biniyorsunuz Oran otobüsüne yakınında indiriyor. Kuzenin Tobacco Shop falan işletiyorsa iletişim kuralım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 karum ankaranın en eski avm si sayılır, hediyelik eşya dükkanı, zippo pipo biblo vs vs baya değişik şeyler var. gidecek olursan haber verirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gitmem bir daha dün geri dönmeye tren bulamadım otobüste yoktu dandik bir firma minibüsle getirdi artık resmen kalıyordum orada bir daha töbe :D Havale-Kargo olarak çalışırsa bişeyler istiyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar