Daniel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Of geçin dalganızı bu ciddi bi konu...[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Messor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ama niye öyle diyorsunuz işbankası reklamında sağduyunuza güvenin o orda demiyormuydu böhhü... gdfgfdgdfgdf bende de photoshop var bir transparency efekti ve motion blur yapmak yeterli ama foto yok işte :D :D[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 of anlamakmı istemiyorsunuz ben demiyorum cin gördüm fotosu var fln ama bunlar olabilicek olaylar onlartda ruh asonucta[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Messor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cinler fotoğrafta çıkmaz oğğğlum öğretmedilermi sana ?!?!?[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ne diyeyim abi Sadettin Teksoy canavar uzmanına başvurun heh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kafirun suresi Ey kafirler. Torenize uymayacagim Siz de toreme uycak deilsiniz Bende torenize uyacak deilim Sizde toreme uycak deilsiniz Sizin inanniciz size benim inancim bana (not: ahaha iki kere yazmissin falan demeyin hic surede oyle yaziyor acin bakin)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar [Bu mesaj schaker777 tarafından 19 Kasım 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sadettin teksoya başvurursak o fotoğraftan daha ne olaylar çıkar aman uzak kalsın...[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ha birde resimleri quotelamazsanız daha güzel görünen sayfalarımız olur bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Daniel_Xavie, 19 Kasım 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Of geçin dalganızı bu ciddi bi konu... haklısın evet çok çiddi bir konu acaba bir gün mezarlığa işersek cinler gelir bizi döver mi? çok korkuyorum. yok yani onlar korkup şehire gelmiyorlar da mezarlığa işeyince vs durumlarında geliyor, ham yaparlar belki beni...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Daniel_Xavie, 19 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: of anlamakmı istemiyorsunuz ben demiyorum cin gördüm fotosu var fln ama bunlar olabilicek olaylar onlartda ruh asonucta kesin şu cin resminden bahsediyorsundur sen: http://forum.paticik.com/view.php?id=67910
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 HAHAHA ÖLCEM O NE BE AHAHAHAHHAHAHA POKEMON HAHAHAHA[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 adam pokemon yakalıyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hey alahım :)[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Öne çıkan mesajlar