CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet arkadaşlar 1-2 abzürt ama merak ettiğim sorum olucak... Hangi Irk lar nelere biniyo? Binekler arasında fark warmı? PvP den exp gelmiyomu? (Bana gelmedi =P) Shaman Archery train edebiliyomu? Druid nelere dönüşebiliyo..? Shaman '' '' ...? En önemlisi ise bu SHAMAN daki Earth Totem isteyen büyüler ben bişey anlamadım bu olaydan birileri açıklayabilirmi? Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar ama daha baya wardı ben aklıma geldikce yazarım sizde arada bi bakarsanız sevinirim... Saolun... Bu arada ben level 6-8 arası her karakterden kastım tek tek.. fikir weya soru isteyen yazarsa sevinirim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadasim sorularinin cogunun cevabi resmi sitede var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Benım bıldıgım bınekler arasında fark yok ve Orclar kurta, Troller o raptor cınsının bıraz buyuk olanlarına,Humanlar ata, Undeadler Nıghtmare'a Bu kadar sımdı hatırladıgım Pvp den xp gelmıyo yanı bana bı kac kere adamı oldurdukten sonra Honorable Kıll dıye bısey yazdı ekranda oda ne ıse yarar eder anlıyamadım ama ılerde sıstem degısır heralde Shamanı bılemıcem oynatmadım hıc ama sanmıyorum Druıdlerde benım gordugum bu pardon ama okuzemı ınegemı :P oyle bıseye donusuyodu Bu arada asada rogue topıcınde bı soru sordum rogue olurken hangı ırk daha ıyıdır sızce dıye onu okuyup bı cvp verırsende ben sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 nigh elflerin kaplanı çok sekilli birsey[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 undead:undead steed orc:wolf tauren:kodo troll:raptor NE:nightsaber(kaplan) human:at. bildiğin at. gnome:mechanostrider (mekanik devekuşu) dwarf:ram (keçi) ayrıca: -warlocklar level 40 ta felsteed (ya da nightmare bilmiyorum) -paladinler lv40 ta warhorse summon edebiliyor -druidler seyahat için travel form a shamanlar da spirit wolf a dönüşebiliyorlar[signature][hline]There is no pie in Baghdad. The pie is lost in the desert. It cannot read a compass. It is retarded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 druidler bear'e, dire bear e, cat e, travel form ve aquatic form a (sualtında nefes almanı sağlıyor) dönüşebiliyorlar edit:pvp den exp gelmiyor. [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 18 Kasım 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Teşekkür...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dwarf:ram (dağ kecisi arada fark var) DEv asa bı eleman bu keciler boynuzları kafam kadar falan, super gozukuyolar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Su beta 1 hafta daha devam etseydide kurt'uma binseydim :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cuce, 18 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: Dwarf:ram (dağ kecisi arada fark var) DEv asa bı eleman bu keciler boynuzları kafam kadar falan, super gozukuyolar. koc diyoruz biz ona :D[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yok koç kadar kucuk bı sey degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Besili koc.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ne olduğu belli değil bence en iyisi ram olarak kalsın :)[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Warlocklar kendi summon etiği ata biniyor (Felsteed) bir tonda para saymiyorsun .Yararlı bir özellik[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bi soruda benden avh arasinda trrade olmuyor mail gonderilyior mu peki ?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mail'ler player ismine yollaniyor, yani yollayabilmen lazim hic denemedim ama..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 büyük olasılıkla olmuyordur çünkü /who komutu ile alliance playerlar hakkında bilgi alamıyorsun aynı şekilde mailde gönderilemez diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gonderilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar