ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 araya giriyorum: noob pvp yaparken para kazanmanın yolu var mı? RVB'ye girdim, bir kere lootlama şansım oldu ama onun dışında bir fırsat bulamadım. zaten long range gemi kullanmak istiyorum, bunu da düşünecek olursak wreckteki lootlar dışında para kasmanın bir yolu var mı pvpde; giriş seviyelerinden bahsediyoruz tabi
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 faction warfare la var. kazanan taraflardan birine girmen lazım, orada görev falan yapmadan fw istasyonlarını friglerle alaraktan lp yapıp onu paraya cevırebilirsin. çok guzel bı yontemdı ama nasıldır sımdı bılmıorm
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Arkadaşlar kolay gelsin hepinize , Eve Online da hep caldari ırkında yer aldım ancak sormak istediğim şu hangi ırk ile oyuna başlanmalı ileriye dönük pvp de rahat haraket edilmesi için . Ayrıca Minmatar olanlarımız varsa minmatar ırkı için bilgi rica edeceğim. Şimdiden Teşekkürler John Kriptonite
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o işin en güzel yolu ileride girmeyi planladığın corp / allianceların ne tarz fleetler yaptığını hangi doctrineler kullandığını araştırıp ona göre train etmen olur. bu arada main karakterim her ne kadar minmatar ağırlıklı olsa da mediumdan sonrası yalan projectile turretler için bence.
Öne çıkan mesajlar