Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet kafayı python ve linux diye bozmuş


Artariel

Öne çıkan mesajlar

nedir lan benim bu ikisinin fanboyları tarafından çektiğim. windows kullanıyom diye bi küfür yemediğim kaldı. adama diyorum visual studioya alternatif göster bana linuxta c++ ile uğraşabileceğim,
"windows mu kullanıyosun hö kopötölöst mikrozof domine ediyo QQ : ( özgür yazılım !!!1 python !11! özgür yazılımmm, özgürüz bizz açık kaynak :(( "

böyle cevap mı olur lan ? bunu dedikten sonra elindeki laptoptan terminalden bir şeyler gösteriyor böyle compile edecen diye, zorunda mıyım lan guisiz skimsonik şeyler kullanmaya, bıktım olm sizin özgür yazılım muhabbetinizden. bu tarz şeylerin fanboylarında ortak özellik azarlayarak öğretmek, soru sorarsın önce bir güzel azarı yersin sonra kafanda başka sorular üreten bir cevap alırsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vc ye alternatif c++ ide icin, netbeansi basarili buluyorum ben, bir de intel in bir idesi var kullananlar memnun ama hic kullanmadim ben.

gui ile bi tikta yapabilecegin isi sirf artislik olsun diye cli ile yapma konusunda sana katiliyorum. nerd gosterisliliginden baska bisi degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUX

KAFAYI BOZDUM

PYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXPYTHON LINUXvvvv
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

linux değil gnu/linux. python da konuyla alakasız da olsa iyidir ayrıca. terminal de alıştıktan sonra çoğu işte daha pratiktir.

code::blocks var, netbeans var c++ için ide olarak.
ayrıca c++ compile etmek için satır satır çok bir şey yazmıyorsun ya.
emacs, vim (öğrenme süreci gerektiren editörler) veya gedit le fln yazıp terminalde de şunları yazarsan da olur:
said:
g++ main.cpp -o main # compile edip executable yapmak için
$ ./main # programı çalıştırmak için


baya alternatifin var yani.

ha ben de çok fazla bir şey yazmadım c++ la linuxta. bunlar 2 snlik google. sadece c ödevleri yapmıştım. onları da code::blocks da yazmıştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VIM console'un en uc noktasi. Ilerisi yok. Ayni zamanda IDE'den pek bir eksigi de yok, sadece kullanmayi ogrenmek, kullanmaya alismak gerekiyor.

Alternatif ne derseniz de editor olarak Sublime rakipsiz. IDE olarak da Netbeans gayet sahane. Eclipse falan halt etmis yaninda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...