Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dizüstü almak istiyorum aradığım özellikler yüksek ram ve işlemci olmalıkı 3dmax de render alırken çok zorlanmasın, iş dışında oyun oynarken keyifle oyunumuda oynayım. ekranı küçük olabilir,ses kartı rezalet olabilir,fil kadar ağır olabilir. evde kullanırken ekran takıp external ses kartı almayı düşünüyorum. yüksek performans ve uzun süre idare etsin istiyorum bu yüzden limitim yukarıda anlayacağınız tek beklentim sistem olarak beni karşılayabilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ram'e bakma alirken, 50 liraya kendin eklersin sonra. Paran varsa git Asus N56 serisinden yeni bir sey al 1080p. O kadar yoksa Dell Inspiron 7000 serisinden 1080p bir sey al. O kadar da yoksa Lenovo Z580 al i7. Bimeks'de en ucuzlarini bulursun internetten alirsan, dukkana gideceksen Vatan'a git. Bimeks internetten %20-30 indirimle satiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar