Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

cok kalabalıktı onlar ama ya. direk balotada spawn oldum öldükten sonra girdim aralarına mosinliyi baya bi yumrukladım kıcımdaki donum ve zenci yumruklarımla ama m4lü 2 arkadasının yanına kacınca yediler tekrar beni heh. tekrar balotada spawn olup geldiğimde adamların 5 kisilik bi grup olduklarını gördüm orası ayrı hah
Sosyal ağlarda paylaş

abi combat loggin timeout fln olucak ya. su anda var sistemde fakat central servera cok yük oldugu icin kapalıymıs o sistemler.
Rocket said:

Game Exploits
* Combat logging protection not working
Currently many of our features such as queued loading, combat logging timeout, etc... have been disabled as there is the possibility that they will cause additional strain on the central server. Once we know that we can handle the load we will begin implementing these. We do expect this will be a long process, and we'll be working with the community to identify effective ways to deal with this. In the meantime, it is going to be
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyuna girdim, 15 dk etrafa bakındım loot yaptım falan
kasklı 3 tane tip geldi
"we need your blood" dedi
if you dont give us your blood, we will kill you dedi
yumruk attım
ekran instant olarak karardı

Bu işte, onun bunun karısı olmayıp şerefinlen ölmüşün!!!! Dik dur eğilme bu millet sebinle!!
Sosyal ağlarda paylaş

off dünyanın en epik run'u çok acayipti, anlatacak arkadaş şimdi.
ben öldüm ama arkadaş yaşıyor ahah.

Loxias ile ts'den denk gelip buluşuyoruz. Airstrip'den ekipmanları almıştık zaten, tam camo, m4, gaz maskesi ve kask şehire indik aynı gözüküyoruz tamamen asker gibi lol.

Önce rp başladık, baya dolaştık 2 şehir falan elektro bilmemne m4'ler ile nub bulmak için,
ilk bulduğumuz eleman yat yat yat diye get down surrender diye giriştik, adam depar bastı ama nasıl kaçıyor, çat diye köşeyi dönüp yokoldu, aramaya başladık, hastanenin yanındaydık zaten, loxias hastaneye girdikten sonra mikrofondan buldum diye bağırarak, koridorun öbür ucundaki adama sıktı, adam kanamaya başladı ama tekrar kayboldu, sonra tekrar bakınmaya başladık nereye kaçtı vs diye, 1-2 dakika sonra zombinin yanına geberdiğini gördük ahah.

Sonra 2. bir nub daha bulduk kasklı yat yat yat get down diye bağırdık tekrar mikrofondan, bu sefer bu çömeldi, hemen bağladık, enjektörle kan aldım, soruyor adam o napıyor vs diye, bilmiyorum dedim. Halbuki blood bag yapacakmışız lol sample almışım ben sadece, loxias da buluştuğumuzdan beri konserve açacağı, konserve açacağı var mı ya diye dolanıyordu, adamın çantadan konserve açacağı çıktı, direk aldık. Konserve açacağını aldıktan sonra çantada kalan boş yere sardine's koyup, adamın baltasını elinden alıp 3 metre uzağa attıktan sonra uzaklaştık.

4. gördüğüm siyah t-shirtli bi kadına mikrofondan get down bağırınca elindeki tornavida gibi bişeyle bize vurmaya çalıştı, ikimiz de 1 metre mesafeden taradık, öldü.

sonra orada dolaşırken, 5. siyah t-shirtli gözlüklü bir adam silah seslerini duyup gelmiş, bu ölü kadını lootlarken yakaladık, bu sefer buna get down get down, bağladık, loxias blood bag ile kan aldı, adam rusça bir şeyler konuşuyor, are you ruski? are you ruski? dedik ama cevap vermedi. Olduğu yerde bırakıp uzaklaştık.

Yürümeye dolaşmaya devam ediyoruz, 6. bir eleman bizi uzaktan gördüüü, gördüğü gibi dönüp kaçmaya başladı açık alanda, biz bağırmaya başladık STOP GET DOWN STOP diye, durmadı, arkasından ikimiz de taradık, 1-2 metre daha kanayarak koştuktan sonra düşüp öldü.

Bundan sonra dedik bir dahaki nubu görünce pasaport vize sorucaz, kan alıcaz, silahı varsa niye bunu taşıyorsun vs. sorucaz. Loxias ise bir önceki adamdan aldığı kanı enjekte edip yaşıyacak mı diye bakacak.

Sonra hastanenin tepesine çıkıp sağa sola bakmaya karar verdik, server boşalmaya başladığı için server değiştirelim dedik, çatıdayken değiştirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

off dünyanın en epik run'u çok acayipti, anlatacak arkadaş şimdi.
ben öldüm ama arkadaş yaşıyor ahah.

Loxias ile ts'den denk gelip buluşuyoruz. Airstrip'den ekipmanları almıştık zaten, tam camo, m4, gaz maskesi ve kask şehire indik aynı gözüküyoruz tamamen asker gibi lol.

Önce rp başladık, baya dolaştık 2 şehir falan elektro bilmemne m4'ler ile nub bulmak için,
ilk bulduğumuz eleman yat yat yat diye get down surrender diye giriştik, adam depar bastı ama nasıl kaçıyor, çat diye köşeyi dönüp yokoldu, sonra loxias hastane koridorunda adama sıktı kanamaya başladı ama tekrar kayboldu, sonra tekrar bakınmaya başladık nereye kaçtı vs diye, 1-2 dakika sonra zombinin yanına geberdiğini gördük ahah.

Sonra 2. bir nub daha bulduk kasklı yat yat yat get down diye bağırdık tekrar mikrofondan, bu sefer bu çömeldi, hemen bağladık, enjektörle kan aldım, soruyor adam o napıyor vs diye, bilmiyorum dedim. Halbuki blood bag yapacakmışız lol sample almışım ben sadece, loxias da buluştuğumuzdan beri konserve açacağı, konserve açacağı var mı ya diye dolanıyordu, adamın çantadan konserve açacağı çıktı, direk aldık. Konserve açacağını aldıktan sonra çantada kalan boş yere sardine's koyup, adamın baltasını elinden alıp 3 metre uzağa attıktan sonra uzaklaştık.

4. gördüğüm siyah t-shirtli bi kadına mikrofondan get down bağırınca elindeki tornavida gibi bişeyle bize vurmaya çalıştı, ikimiz de 1 metre mesafeden taradık, öldü.

sonra orada dolaşırken, 5. siyah t-shirtli gözlüklü bir adam silah seslerini duyup gelmiş, bu ölü kadını lootlarken yakaladık, bu sefer buna get down get down, bağladık, loxias blood bag ile kan aldı, adam rusça bir şeyler konuşuyor, are you ruski? are you ruski? dedik ama cevap vermedi. Olduğu yerde bırakıp uzaklaştık.

Yürümeye dolaşmaya devam ediyoruz, 6. bir eleman bizi uzaktan gördüüü, gördüğü gibi dönüp kaçmaya başladı açık alanda, biz bağırmaya başladık STOP GET DOWN STOP diye, durmadı, arkasından ikimiz de taradık, 1-2 metre daha kanayarak koştuktan sonra düşüp öldü.

Bundan sonra dedik bir dahaki nubu görünce pasaport vize sorucaz, kan alıcaz, silahı varsa niye bunu taşıyorsun vs. sorucaz. Loxias ise bir önceki adamdan aldığı kanı enjekte edip yaşıyacak mı diye bakacak.

Sonra hastanenin tepesine çıkıp sağa sola bakmaya karar verdik, server boşalmaya başladığı için server değiştirelim dedik, çatıdayken değiştirdik.

değiştik değişmesine amacımız son kez cherno yu dolaşıp armed birilerini bulmak. zira noob bulup sömürmekten baska pek atraksiyona girememiştik.

dolu bir servera geçince çatıdan bakınayım derken, karşı çatıda 4 full military giysili adamı gördüm 3th person kamerayla

http://i.imgur.com/w1vLOKT.png

zaten adamları görüp ADAM VAR LAN ADAMMM diye bağırmam bir oldu.

adamlardan biraz daha yüksek konumdayız ancak adamların da sayısal üstünlüğü var. oturmuşlar muhtemelen geleni geçeni indirme peşindeydiler. chemical ile adamların nerede olduğu konusunda anlaştıktan sonra siper alıp saymaya başladık 3-2-1.

sağdan bir kişinin anında ölüp(cesedide yok oldu), diğerinin sekerken yere yığıldığını gördüm. soldan 1 kişiyi daha yere yıktığımızda ölmeleri için emin olma atışları yapıyorduk ki chemical isabet alıp unconscious oldu.

bandaj morfin falan deneyecektim ancak bugda kalıp ayakta durduğundan, son kalan adam ben bandajı basar basmaz chemical'ı öldürdü.

adamla yaklasık 5-6 dk kapıştık. ben vücudumu çıkartma durumundayken adam kapıdan kafasını uzatıp sıkabiliyor konum olarak. bu arada tırsıyorum acaba son bir adam varsa ve arkamdan dolaşıyorsa diye hem aşağıda yürüyen adam arıyorum, hem kapıyı hem adamı gözlüyorum arada da 2-3 el atıyorum. sonunda tam aşağı doğru bakarken açıkta yakalandım ve vuruldum. unconscious oldum ama ölmedim.

olayın kritiğini yaparken server restart yedi ve diğer servera geçtiğimde canlıydım!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...