Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cok kalabalıktı onlar ama ya. direk balotada spawn oldum öldükten sonra girdim aralarına mosinliyi baya bi yumrukladım kıcımdaki donum ve zenci yumruklarımla ama m4lü 2 arkadasının yanına kacınca yediler tekrar beni heh. tekrar balotada spawn olup geldiğimde adamların 5 kisilik bi grup olduklarını gördüm orası ayrı hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 #DUNKS http://i.imgur.com/PYkwck8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 la tamam anladik, her yere koydun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çıplaktın la yanıma aldığımda adam oldu şimdi hava atıyor asdas. bide utanmadan bacağıma sıktı pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Haber vermeden barakadan çıkanı indiririm. Dilimiz yandı hopperlardan bir kere. En acil kalkması gereken hopping. Bütün atmosferini dagıtıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 servera baglayan bisey olmadikca, bitmez o ya. oyunun sistemi ona yonelik. aldiklarin serverda kalsin yapmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi combat loggin timeout fln olucak ya. su anda var sistemde fakat central servera cok yük oldugu icin kapalıymıs o sistemler. Rocket said: Game Exploits * Combat logging protection not working Currently many of our features such as queued loading, combat logging timeout, etc... have been disabled as there is the possibility that they will cause additional strain on the central server. Once we know that we can handle the load we will begin implementing these. We do expect this will be a long process, and we'll be working with the community to identify effective ways to deal with this. In the meantime, it is going to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bingildak said: oyuna girdim, 15 dk etrafa bakındım loot yaptım falan kasklı 3 tane tip geldi "we need your blood" dedi if you dont give us your blood, we will kill you dedi yumruk attım ekran instant olarak karardı Bu işte, onun bunun karısı olmayıp şerefinlen ölmüşün!!!! Dik dur eğilme bu millet sebinle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En basit yolu residential arealarda log out oldugunda seni dagın basına atması. Ya oyuna kaldıgın yerde girememen lazım abi. Random at bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu oyun niye MMO'da lan neden FPS'de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 FPS'yle alakası yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 en azından istersen oyunu tamamen FPS şeklinde oynayabiliyorsun ancak MMO ile zerre alakası yok sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bi serverda karakter actin mi o serverda kalacak ilerde dertler bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Edit olur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eskisi gibi private hive serverlar olur işte. peki origins vs ne olacak hiç diğer haritalarla ilgili bir mevzu geçti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Map değil sıkıntısı ya, feature'ları gelirse Origins'in keyfinden yenmez. %100 gelicek, sadece sabredicez. Alpha'sını bile lutfetmeleri tamamen şans. Bir yıl daha bekleriz diyoduk, oynayarak beklicez işte tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi tek server olayı nasıl olcak bide limit 100 oyuncuya yükseltilince nasıl olcak 40 da bile sanki baya kalabalık gibi geliyo 100 de direk battlefield'a döner gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bir servera girdiğinde bir müddet o serverdan başka bir servera girememe ile çözülür gibime geliyor server hopping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 neydi onun adı, mmo oynamadıgımdan bilmiyorum gw de vardı. aynı yerdesiniz ama farklı paralellerde. msj atıyodu adam abi biz eu-trig2 deyiz diye yukardan degistiriyodun kücük bi loading ekranı aynı yere geliyodunuz. ama tabi safe point fln koymaları lazım dayzye bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mosin'e scope taktıgımdan beri 12 kill var şu an. Korkunc iyi, öyle böyle değil. Lag biraz sıkıntı oluyor, lag süresini azıcık hesaplarsan affetmiyor 1 shot bayıltıyor çıkıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dev hizmet gelsin, pc'ler kasmasın. Basit, ama fps'i gerçekten çok rahatlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=3sxtCFr_bWc http://www.youtube.com/watch?v=QuIwBfAEhlc Bu ikisini yaptım, ve korkunc smooth oldu oyun. Daha şehre inmedim ama onu bile bi nebze rahatlatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 off dünyanın en epik run'u çok acayipti, anlatacak arkadaş şimdi. ben öldüm ama arkadaş yaşıyor ahah. Loxias ile ts'den denk gelip buluşuyoruz. Airstrip'den ekipmanları almıştık zaten, tam camo, m4, gaz maskesi ve kask şehire indik aynı gözüküyoruz tamamen asker gibi lol. Önce rp başladık, baya dolaştık 2 şehir falan elektro bilmemne m4'ler ile nub bulmak için, ilk bulduğumuz eleman yat yat yat diye get down surrender diye giriştik, adam depar bastı ama nasıl kaçıyor, çat diye köşeyi dönüp yokoldu, aramaya başladık, hastanenin yanındaydık zaten, loxias hastaneye girdikten sonra mikrofondan buldum diye bağırarak, koridorun öbür ucundaki adama sıktı, adam kanamaya başladı ama tekrar kayboldu, sonra tekrar bakınmaya başladık nereye kaçtı vs diye, 1-2 dakika sonra zombinin yanına geberdiğini gördük ahah. Sonra 2. bir nub daha bulduk kasklı yat yat yat get down diye bağırdık tekrar mikrofondan, bu sefer bu çömeldi, hemen bağladık, enjektörle kan aldım, soruyor adam o napıyor vs diye, bilmiyorum dedim. Halbuki blood bag yapacakmışız lol sample almışım ben sadece, loxias da buluştuğumuzdan beri konserve açacağı, konserve açacağı var mı ya diye dolanıyordu, adamın çantadan konserve açacağı çıktı, direk aldık. Konserve açacağını aldıktan sonra çantada kalan boş yere sardine's koyup, adamın baltasını elinden alıp 3 metre uzağa attıktan sonra uzaklaştık. 4. gördüğüm siyah t-shirtli bi kadına mikrofondan get down bağırınca elindeki tornavida gibi bişeyle bize vurmaya çalıştı, ikimiz de 1 metre mesafeden taradık, öldü. sonra orada dolaşırken, 5. siyah t-shirtli gözlüklü bir adam silah seslerini duyup gelmiş, bu ölü kadını lootlarken yakaladık, bu sefer buna get down get down, bağladık, loxias blood bag ile kan aldı, adam rusça bir şeyler konuşuyor, are you ruski? are you ruski? dedik ama cevap vermedi. Olduğu yerde bırakıp uzaklaştık. Yürümeye dolaşmaya devam ediyoruz, 6. bir eleman bizi uzaktan gördüüü, gördüğü gibi dönüp kaçmaya başladı açık alanda, biz bağırmaya başladık STOP GET DOWN STOP diye, durmadı, arkasından ikimiz de taradık, 1-2 metre daha kanayarak koştuktan sonra düşüp öldü. Bundan sonra dedik bir dahaki nubu görünce pasaport vize sorucaz, kan alıcaz, silahı varsa niye bunu taşıyorsun vs. sorucaz. Loxias ise bir önceki adamdan aldığı kanı enjekte edip yaşıyacak mı diye bakacak. Sonra hastanenin tepesine çıkıp sağa sola bakmaya karar verdik, server boşalmaya başladığı için server değiştirelim dedik, çatıdayken değiştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Chemical said: off dünyanın en epik run'u çok acayipti, anlatacak arkadaş şimdi. off hele o sondaki 4vs2 kapışmamız epic ötesiydi. heyecandan yazamıyorum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://cloud-4.steampowered.com/ugc/506951799516599676/5C44CF9BF390046E86E9EAA47977EC4EDD4AD22E/ nası efkar bastı nası efkar bastı yaktım bi sigara.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Chemical said: off dünyanın en epik run'u çok acayipti, anlatacak arkadaş şimdi. ben öldüm ama arkadaş yaşıyor ahah. Loxias ile ts'den denk gelip buluşuyoruz. Airstrip'den ekipmanları almıştık zaten, tam camo, m4, gaz maskesi ve kask şehire indik aynı gözüküyoruz tamamen asker gibi lol. Önce rp başladık, baya dolaştık 2 şehir falan elektro bilmemne m4'ler ile nub bulmak için, ilk bulduğumuz eleman yat yat yat diye get down surrender diye giriştik, adam depar bastı ama nasıl kaçıyor, çat diye köşeyi dönüp yokoldu, sonra loxias hastane koridorunda adama sıktı kanamaya başladı ama tekrar kayboldu, sonra tekrar bakınmaya başladık nereye kaçtı vs diye, 1-2 dakika sonra zombinin yanına geberdiğini gördük ahah. Sonra 2. bir nub daha bulduk kasklı yat yat yat get down diye bağırdık tekrar mikrofondan, bu sefer bu çömeldi, hemen bağladık, enjektörle kan aldım, soruyor adam o napıyor vs diye, bilmiyorum dedim. Halbuki blood bag yapacakmışız lol sample almışım ben sadece, loxias da buluştuğumuzdan beri konserve açacağı, konserve açacağı var mı ya diye dolanıyordu, adamın çantadan konserve açacağı çıktı, direk aldık. Konserve açacağını aldıktan sonra çantada kalan boş yere sardine's koyup, adamın baltasını elinden alıp 3 metre uzağa attıktan sonra uzaklaştık. 4. gördüğüm siyah t-shirtli bi kadına mikrofondan get down bağırınca elindeki tornavida gibi bişeyle bize vurmaya çalıştı, ikimiz de 1 metre mesafeden taradık, öldü. sonra orada dolaşırken, 5. siyah t-shirtli gözlüklü bir adam silah seslerini duyup gelmiş, bu ölü kadını lootlarken yakaladık, bu sefer buna get down get down, bağladık, loxias blood bag ile kan aldı, adam rusça bir şeyler konuşuyor, are you ruski? are you ruski? dedik ama cevap vermedi. Olduğu yerde bırakıp uzaklaştık. Yürümeye dolaşmaya devam ediyoruz, 6. bir eleman bizi uzaktan gördüüü, gördüğü gibi dönüp kaçmaya başladı açık alanda, biz bağırmaya başladık STOP GET DOWN STOP diye, durmadı, arkasından ikimiz de taradık, 1-2 metre daha kanayarak koştuktan sonra düşüp öldü. Bundan sonra dedik bir dahaki nubu görünce pasaport vize sorucaz, kan alıcaz, silahı varsa niye bunu taşıyorsun vs. sorucaz. Loxias ise bir önceki adamdan aldığı kanı enjekte edip yaşıyacak mı diye bakacak. Sonra hastanenin tepesine çıkıp sağa sola bakmaya karar verdik, server boşalmaya başladığı için server değiştirelim dedik, çatıdayken değiştirdik. değiştik değişmesine amacımız son kez cherno yu dolaşıp armed birilerini bulmak. zira noob bulup sömürmekten baska pek atraksiyona girememiştik. dolu bir servera geçince çatıdan bakınayım derken, karşı çatıda 4 full military giysili adamı gördüm 3th person kamerayla http://i.imgur.com/w1vLOKT.png zaten adamları görüp ADAM VAR LAN ADAMMM diye bağırmam bir oldu. adamlardan biraz daha yüksek konumdayız ancak adamların da sayısal üstünlüğü var. oturmuşlar muhtemelen geleni geçeni indirme peşindeydiler. chemical ile adamların nerede olduğu konusunda anlaştıktan sonra siper alıp saymaya başladık 3-2-1. sağdan bir kişinin anında ölüp(cesedide yok oldu), diğerinin sekerken yere yığıldığını gördüm. soldan 1 kişiyi daha yere yıktığımızda ölmeleri için emin olma atışları yapıyorduk ki chemical isabet alıp unconscious oldu. bandaj morfin falan deneyecektim ancak bugda kalıp ayakta durduğundan, son kalan adam ben bandajı basar basmaz chemical'ı öldürdü. adamla yaklasık 5-6 dk kapıştık. ben vücudumu çıkartma durumundayken adam kapıdan kafasını uzatıp sıkabiliyor konum olarak. bu arada tırsıyorum acaba son bir adam varsa ve arkamdan dolaşıyorsa diye hem aşağıda yürüyen adam arıyorum, hem kapıyı hem adamı gözlüyorum arada da 2-3 el atıyorum. sonunda tam aşağı doğru bakarken açıkta yakalandım ve vuruldum. unconscious oldum ama ölmedim. olayın kritiğini yaparken server restart yedi ve diğer servera geçtiğimde canlıydım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar