Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

karınca yuvalarını bilemicem de bulutlar su anda herzaman doğuya dogru kayıyor. nerde olduguna gelirsek spawn olduktan sonra herhangi bir kasabayı bulup giriş çıkışlarındaki veya tren istasyonlarındaki tabelalara bakıcaksınız ardından dayzdb.com dan haritadan görüceksiniz nerde oldugunuzu
Sosyal ağlarda paylaş

HAYVAN loot yaptım mosinimin durbünü bipodu süngüsü var üstüm başım spor ama olsun mataram yön için pusulam. elektrodan en yukarıya kadar çıktım arkadaşların yanına da vardım sayılır. çıkayım biraz da normal insan hayatı yaşayayım.

açlık ve susuzluk için tavsiye. yemek durumu için eğer konserve açacağınız (can opener) yoksa rice tercih edin ama susatıyor fakat zor bitiyor. can opener ı silahınız gibi koruyun konserveleri başka bişeyle açamazsınız. su için bi pet şişe bulun sizden kralı yok. silah milah hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

abi onu yazacağına dayzdb.com'a girip bakabilirdin. alfabe olarak hem kiril hem de latin alfabesiyle bölge adları yazıyor. girin mape bakın oryantasyon ancak öyle yakalanıyor. ilk günde it gibi en kuzey military base'e gidebildim ben modu da oynamamıştım daha önce.

kan olayına gelince. bloodbag oluyor onu adama dayayıp kan çekebiliyorsun eline alarak bloodbagi. onu tekrar birine enjekte etmek için bloodbage iv starter kit takıyorsun.

kan grupları mevcut ama henüz aktif mi bilmiyorum. 2 kere kan çekip kendime enjekte ettirttim 2sinde de sorun olmadı. benim şansım da olabilir.

bayılınca direkt ölüsün ancak uyandırmanın tek bir yolu var iv bag. aynı şekilde kan kaybında da iv bag bir numara yardımcı. dün gelen update'le slow regeneration da eklendi yemek yerseniz daha hızlı dolabilir.

sick olunca her şeyi denedik yine de ölünüyor.
yani denediklerimiz arasında antibiyotik epi pen iv char tabs vitamin kan dezenfekte edici her şey mevcut. sick olunca tek kurtuluş direkt şans. şansınız iyiyse kurtulabiliyorsunuz.

onun dışında mosin alıp sniperlık yapıcam diyorsanız cherno içine bakın ya da farmlara. military bölgelerden daha çok tabanca ve m4 çıkıyor. mosin mermisi ve dürbünü için yine military bölgelere bakmak zorundasınız. en zoru o.
4 gündür ölmedim karakterin 50den fazla killi var sanırım sayamadık :D ama loot olayı gidince. cesetler dünkü updateden sonra direkt silinmeye başlayınca saldım oyunu biraz ara vericem
Sosyal ağlarda paylaş

okibye said:

abi onu yazacağına dayzdb.com'a girip bakabilirdin. alfabe olarak hem kiril hem de latin alfabesiyle bölge adları yazıyor. girin mape bakın oryantasyon ancak öyle yakalanıyor. ilk günde it gibi en kuzey military base'e gidebildim ben modu da oynamamıştım daha önce.

kan olayına gelince. bloodbag oluyor onu adama dayayıp kan çekebiliyorsun eline alarak bloodbagi. onu tekrar birine enjekte etmek için bloodbage iv starter kit takıyorsun.

kan grupları mevcut ama henüz aktif mi bilmiyorum. 2 kere kan çekip kendime enjekte ettirttim 2sinde de sorun olmadı. benim şansım da olabilir.

bayılınca direkt ölüsün ancak uyandırmanın tek bir yolu var iv bag. aynı şekilde kan kaybında da iv bag bir numara yardımcı. dün gelen update'le slow regeneration da eklendi yemek yerseniz daha hızlı dolabilir.

sick olunca her şeyi denedik yine de ölünüyor.
yani denediklerimiz arasında antibiyotik epi pen iv char tabs vitamin kan dezenfekte edici her şey mevcut. sick olunca tek kurtuluş direkt şans. şansınız iyiyse kurtulabiliyorsunuz.

onun dışında mosin alıp sniperlık yapıcam diyorsanız cherno içine bakın ya da farmlara. military bölgelerden daha çok tabanca ve m4 çıkıyor. mosin mermisi ve dürbünü için yine military bölgelere bakmak zorundasınız. en zoru o.
4 gündür ölmedim karakterin 50den fazla killi var sanırım sayamadık :D ama loot olayı gidince. cesetler dünkü updateden sonra direkt silinmeye başlayınca saldım oyunu biraz ara vericem

ölü gitme olayı 2-3 gündür var ya bende kafayı yicektim bitek bana mı oluyo diye. vuruyorum cesede gidiyorum gear açıyorum OH SU falan derken kayboluyor ceset. m4'le vurup 3-4 itemdan fazlasını lootlayamadım.

yaraları alkolle temizlemek sickness geçiriyor. dün xaenin'in koyduğu tabloya bakın. sick dedikten sonra çıkan alttaki sickness mesajları önemli baya. ayrıca tek kullanım bir işe yaramayabiliyor mesela antibiotik aldın vitaminde alman gerekiyor falan filan gibi yazılmış.

mosin ŞARJÖRÜ bulabilen var mı? hiç görmedim. bulursam sırf mosin oynarım ama yok ben mi daha görmedim yoksa illa tek mermi yivlemek mi gerekiyor anlayamadım.

edit: can opener yoksa açılmama olayı bikaç gün önce değişti tornavida balta bayonetle falan açılıyor yemek ama dökülüyor bir kısmı. gerçi baya random bi kere açtım yüzde 2 döküldü bi kere yüzde 80i döküldü
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu halleriniz zırt diye geçecek üzülmeyin. azıcık map bilgisine bakıyor şu anda full gearlanmak çünkü full gear DFSHJSDFHJSDFJHS bi gear normal dayz'nin yanında. 2 tane silah var lan oyunda oda zaten heryerde çıkıyor falan aslında.

baya bolluk var şu anda düşünülenin aksine. yeni başladığınız için öyle geliyor.

esh 2 gün ULAN BİZ YİMAH BULAMIYAEAYOZ falan diye söylendi durdu. dün lan ne kolaymış buraya gel bitti gitti dedi. sonra olay buraya gelebilmek dedi. dedim abi yeni öldüm 15 dakkada full lootum şu anda falan.

böyle oyun şu anda. şu anda baya kolay aslında bilinmeyen şeyler çok olduğu için zor geliyor onlarda yani ilk gün BUNASIOLOYOYÖÖÖ dediğimiz şeyleri biliyoruz az çok şu anda falan.

mapi öğrenmeye kasın bırakın herşeyi. coğrafyayı bilen lendsıkeypi iyi kullanan alır oyunda çünkü iyi shooter olan değil
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Vingthor said:

mapi öğrenmeye kasın bırakın herşeyi. coğrafyayı bilen lendsıkeypi iyi kullanan alır oyunda çünkü iyi shooter olan değil

tamam mape siteden bakıyorum da, başladığımız nokta neresi oluyor? hep aynı yer mi oluyor yoksa random mu doğuyoruz?

tamamen random olarak sahilde spawn oluyorsun herzaman. su anda bi bug var gerci bazen novy soborda spawn oluyorsun ama zaten onuda anlarsın deniz olmadıgından fln. novy soborda spawn olursan bug eseri kuzey batısındaki airfielde gitmeye bak 15dk da sanslıysan full gear cıkarsın ordan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...