Cacik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bi arkadaş bu dreamsparkdan win 7 , office fln indirilebildiğini iddaaa ediyorda, benim bildiğim kadarıyla sadece software dev. toollarla sınırlı https://www.dreamspark.com/Student/Software-Catalog.aspx yok dimi öle bişi
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ms nin anlasmali oldugu unilerdeki ogrenciler ve akademisyenler,uye olup, windows ,office falan indirip kullanabiliyorlar burdan.
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 e tamamda catalogda yok windows yada office
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bazi unilerde, genellikle CS ogrencileri icin, su adrese gidip sifrenizle giris yapin(okul ogrenciye verdigi sifre) ardindan Ms urunlerini indirip kullanabilirsiniz diyor. Misal: http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=4d8ed267-fe6f-e011-971f-0030487d8897&vsro=8 Dreamsparka , uni ogrencisi olarak, universitenin e-maili ile kayit olursan, isletim sistemlerini kullandirtmiyor sanirim. Dreamparkin birde akademik progami var yillik 500 usd den basliyor,, okuldaki lablara falan Ms urunlerini kurabiliyorlar ayrica ogrencilere msdnaa erisimi saglaniyor ordan cogu Ms urunune,isletim sistemi dahil, ogrenciler sahip olabiliyor.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Office yok maalesef, ama onun dışında hemen hemen herşey var. Şöyle popüler olanlar: https://dl.dropbox.com/u/23906642/dreamspark.jpg
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Hatta Windows Server 2012 datacenter edition falan da var, normalde 5k$, isteyen varsa yarısına vereyim fsd
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Cacik said: e tamamda catalogda yok windows yada office Okulunun dreamspark premium uyesi olmasi lazim. Sonra sen sorumlu kimse onunla gorusuosun ve o senin hesabini aciyor premium icin. Premium hesabin oldugu anda office haric hemen her seye erisimin oluyor.
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bize öğrencilerden üye olun win7 , win8 yükleyelim akalım gibi bi talep geldi, diyelimki okulu premium üye yaptık, 1000 öğrencide bundan yararlanmak istedi, bu kadar yüksek bir sayıya da verilebiliyor mu bu premium şeklinde.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genelde sadece CS öğrencileri için açılıyor bütün okul için değil. O sebeple de 1000 kişi değil okul başı işte kaç tane CS öğrencisi varsa diye hesap et.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 O konuda verebilecegim tek bilgi, bizim okulda da sadece CS ogrencilerine acik oldugu.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mezun olduktan sonra da o hesabını direk kapatıyolar bu arada. Bilkent'teyken bana verilen hesabım diplomayı aldığımın ertesi kapanmıştı(windows 8 indirip key'ini satarım diye planlar yapıyodum yalan değil :p).
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Her okulda farklı. Misal uludağ üni sadece öğretim üyeleri ve yüksek lisans öğrencilerine win8, win7, vista, xp, office vs veriyor. Lisans ve önlisans için dreamspark içeriği sadece yazılım geliştirme araçları vs. İşletim sistemi ya office vs yok. Gerçi ben bilgi işlemden birini kafalayıp almıştım 1. sınıfta win7 sdfd. Hala duruyor cd, ama aktivasyon için okul ağından bağlanmak gerekiyor.
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Benim lanet okulun Dreamspark kodu bir yıllıktı abi ya, geçen gün denedim geri yüklemeyi, beceremedim bir türlü.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bi yillik oluyor zaten. Sorumluyla konusuosun yeniliyor o.
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yeni aktivasyon kodu oluşturdum dün, expired olmuş eski kod.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Phoenixlin said: Mezun olduktan sonra da o hesabını direk kapatıyolar bu arada. Bilkent'teyken bana verilen hesabım diplomayı aldığımın ertesi kapanmıştı(windows 8 indirip key'ini satarım diye planlar yapıyodum yalan değil :p). Bilkentte okuyup mezun olup, windows 8 key satma planlari yapmak ^^
Öne çıkan mesajlar