Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MS Dreamspark

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi arkadaş bu dreamsparkdan win 7 , office fln indirilebildiğini iddaaa ediyorda,
benim bildiğim kadarıyla sadece software dev. toollarla sınırlı
https://www.dreamspark.com/Student/Software-Catalog.aspx

yok dimi öle bişi
Mesaj tarihi:
Bazi unilerde, genellikle CS ogrencileri icin, su adrese gidip sifrenizle giris yapin(okul ogrenciye verdigi sifre) ardindan Ms urunlerini indirip kullanabilirsiniz diyor.

Misal: http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=4d8ed267-fe6f-e011-971f-0030487d8897&vsro=8

Dreamsparka , uni ogrencisi olarak, universitenin e-maili ile kayit olursan, isletim sistemlerini kullandirtmiyor sanirim.

Dreamparkin birde akademik progami var yillik 500 usd den basliyor,, okuldaki lablara falan Ms urunlerini kurabiliyorlar ayrica ogrencilere msdnaa erisimi saglaniyor ordan cogu Ms urunune,isletim sistemi dahil, ogrenciler sahip olabiliyor.
Mesaj tarihi:
Cacik said:

e tamamda catalogda yok windows yada office

Okulunun dreamspark premium uyesi olmasi lazim. Sonra sen sorumlu kimse onunla gorusuosun ve o senin hesabini aciyor premium icin. Premium hesabin oldugu anda office haric hemen her seye erisimin oluyor.
Mesaj tarihi:
Bize öğrencilerden üye olun win7 , win8 yükleyelim akalım gibi bi talep geldi,
diyelimki okulu premium üye yaptık, 1000 öğrencide bundan yararlanmak istedi, bu kadar yüksek bir sayıya da verilebiliyor mu bu premium şeklinde.
Mesaj tarihi:
Mezun olduktan sonra da o hesabını direk kapatıyolar bu arada. Bilkent'teyken bana verilen hesabım diplomayı aldığımın ertesi kapanmıştı(windows 8 indirip key'ini satarım diye planlar yapıyodum yalan değil :p).
Mesaj tarihi:
Her okulda farklı.

Misal uludağ üni sadece öğretim üyeleri ve yüksek lisans öğrencilerine win8, win7, vista, xp, office vs veriyor.

Lisans ve önlisans için dreamspark içeriği sadece yazılım geliştirme araçları vs. İşletim sistemi ya office vs yok.

Gerçi ben bilgi işlemden birini kafalayıp almıştım 1. sınıfta win7 sdfd. Hala duruyor cd, ama aktivasyon için okul ağından bağlanmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Phoenixlin said:

Mezun olduktan sonra da o hesabını direk kapatıyolar bu arada. Bilkent'teyken bana verilen hesabım diplomayı aldığımın ertesi kapanmıştı(windows 8 indirip key'ini satarım diye planlar yapıyodum yalan değil :p).

Bilkentte okuyup mezun olup, windows 8 key satma planlari yapmak ^^
  • Yeni Oluştur...